Presó provisional comunicada i sense fiança pels quatre detinguts a Rosselló, al Segrià, acusats d'haver agredit sexualment una menor de 16 anys discapacitada. Avui els arrestats han passat a disposició judicial després de ser detinguts dilluns al matí, els dos primers, i dilluns al vespre, els dos restants.

Violació en greu a una nena de 16 anys a Rosselló

Segons les informacions policials, els quatre detinguts van passar a disposició judicial acusats d'un delicte d'agressió sexual a menor de 16 anys. Un d'ells va violar a la noia, aprofitant-se que era menor i discapacitada, i els altres tres van mirar-ho i no van fer res per evitar-ho.

Després de la denúncia de la família, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació que va permetre de la detenció dels quatre homes en dues fases.

Manifestació de rebuig a les violacions / Cedida Ràdio Rosselló

Imatge de la manifestació contra l'agressió sexual a Rosselló / Ràdio Rosselló

Davant del jutge no han volgut declarar. La magistrada ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança. Els imputats s'han acollit al seu dret a no declarar i els quatre ja han ingressat a la presó de Ponent. Els detinguts són tots de nacionalitat marroquina, tres tenen entre 20 i 21 anys i un de 31.

Violada diverses vegades

La magistrada que tutela la investigació ha ordenat noves diligències i també aclarir exactament quin paper van tenir els quatre en l'agressió sexual a la noia menor d'edat que va tenir lloc diumenge a la tarda.

Quatre hores desapareguda

Tot sembla indicar que un d'ells, el més gran, va ser l'home que va violar la menor diverses vegades durant les quatre hores que la nena va estar desapareguda.

Les investigacions policials semblen apuntar a la possibilitat que els quatre arrestats van fer pujar la noia a un cotxe i la van portar fins al pis que té llogat un dels homes al mateix municipi de Rosselló.

Tres miraven la violació

Un cop allà un d'ells va agredir sexualment la noia en repetides ocasions mentre els altres tres, alguns d'ells també viuen al pis, van presenciar els fets i no van fer res per evitar-ho.

Va ser una veïna del municipi que va trobar la nena, que estava en estat de xoc. Ella mateixa va explicar els fets a la seva família, que van denunciar els fets als Mossos, que van obrir una investigació, que va ser molt ràpida. Els quatre detinguts són veïns del poble i coneguts i van poder ser arrestats en poques hores.