Investiguen l'assassinat d'una àvia de 80 anys en una urbanització de luxe l'Elx (Alacant). Han trobat el cos de la dona a la seva habitació just després que els veïns alertessin a Emergències 112. Quan els agents han entrat al xalet de la víctima, han pogut comprovar que ha estat assassinada a trets i que el o els responsables han fugit després del macabre crim.

Els fets han passat aquest dimecres a la tarda a la urbanització Torre Azul d'Elx i la víctima és una dona de 80 anys de nacionalitat alemanya que es deia Mónica i que vivia en un xalet de la zona. La tarda dels fets, havia quedat amb un treballador una reparació a casa seva. 

L'home es va presentar a casa de la Mònica, però en veure que ningú li obria la porta, es va començar a preocupar i va alertar als veïns. Aquests van començar a picar al timbre, però com que no contestava, van trucar a Emergències 112 i els agents de la Policia Nacional van entrar a l'interior del xalet.

La pitjor de les hipòtesis es va complir: van trobar el seu cadàver amb signes evidents d'haver patit una mort violenta. El seu cos presentava tres trets i estan intentant esbrinar les causes d'aquest macabre crim. La víctima és una dona sense fills ni cap familiar a Espanya. Feia anys que vivia en aquesta urbanització, on es va mudar amb el seu marit, que va morir fa un temps, explica Onda Cero.

Les bales han estat disparades amb una arma curta i a poca distància

La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar el mòbil del crim. Les bales han estat disparades amb una arma curta i a poca distància i, de moment, no ha transcendit la seva identitat. Segons les primeres investigacions, feia poques hores que havia estat assassinada. De moment, tot s'està centrant a localitzar i detenir els presumptes autors dels fets, que estan sota secret de les actuacions.

Policía Nacional / EFE
La Policia Nacional investiga la mort violenta d'una àvia de 80 anys assassinada a trets al xalet de casa seva d'Elx (Alacant) / EFE

Un nen de 15 anys assassina a trets els seus pares i el seu germà de 10 anys a Elx

Aquest no ha estat l'únic assassinat a Elx en els darrers mesos. El mes de febrer un adolescent de 15 anys va assassinar a trets els seus pares i el seu germà. El menor, que tenia un problema d'addició als videojocs, va reaccionar de la pitjor manera possible: va agafar una escopeta i va assassinar la seva mare. El seu germà de 10 anys va intentar fugir, però també el va matar. En el moment dels fets, el pare no estava a casa, així que es va esperar que arribés per fer exactament el mateix.