El "negoci" de la droga al Baix Llobregat té els dies comptats: han desmantellat un punt de venda de cocaïna a Viladecans i han detingut els dos camells, que s'emportaven 12.000 euros al dia gràcies al narcotràfic.

Dos detinguts per tràfic de droga a Viladecans

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar dijous passat un punt de venda de cocaïna al barri de Can Sellarés de Viladecans i van detenir dos homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Els dos detinguts tenen 19 i 49 anys i són veïns de Viladecans.

Guanyaven 12.000 euros al dia

Tot va començar quan els agents van detectar nombrosos consumidors de cocaïna que accedien a l'immoble i marxaven pocs minuts després d’haver adquirit dosis de cocaïna. Després de diverses indagacions, els mossos van aconseguir identificar els encarregats del punt de venda. Els investigadors calculen que es venien unes 400 dosis diàries de droga, amb un volum de venda d'entre 9.000 i 12.000 euros.

Detenido / GatoDesing

Dos detinguts per tràfic de cocaïna a Viladecans (Baix Llobregat): guanyaven 12.000 euros diaris per vendre cocaïna / GatoDesing

L'operatiu es va desenvolupar el 25 de març, amb una entrada i perquisició, sota la tutela del jutjat de primera instància i Instrucció número 2 de Gavà. Els policies van interceptar els dos homes responsables de la venda de droga amb nombrosos embolcalls oberts amb petites quantitats de cocaïna preparades per a la venda a sobre de la taula del menjador. També es van intervenir bosses en quantitats majors de cocaïna, set quilograms de substància de tall, 3.200 euros en efectiu i bàscules de precisió.

A presó per traficar cocaïna

El fet d’intervenir quantitats importants de substàncies utilitzades en l’elaboració de derivats de la cocaïna, així com per a la seva adulteració, fa pensar als investigadors que en aquest punt ara desmantellat es duia a terme activitat de laboratori d’estupefaents.

Els detinguts, amb un total de set antecedents de la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar l’ingrés a presó dels dos arrestats.