A presó un lladre multireincident que va atracar amb molta violència una botiga d'alimentació a Nou Barris (Barcelona): en el vídeo es pot veure com amenaça el treballador amb un gran ganivet.

Robatori violent a Nou Barris

Els Mossos d'Esquadra han detingut un atracador multireincident que va robar a cara descoberta en una botiga d'alimentació de Nou Barris de Barcelona i va amenaçar el treballador amb un ganivet de grans dimensions. El detingut va entrar a l'establiment en horari de tancament i es va emportar la recaptació del dia. 

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, l'home, amb una actitud molt amenaçadora, s'acosta al treballador i l'intimida amb un ganivet. De fet, en un moment del vídeo, es pot apreciar com l'empeny amb violència per exigir-li els diners de la caixa mentre mou la mà amb el ganivet. L'home, mort de por, cedeix a les seves ordres i li dona tots els diners i, al cap de poca estona, marxa de la botiga com si res.

Lladre multireincident

El lladre anava amb la cara descoberta i les càmeres de seguretat han permès identificar-lo i, de fet, els mossos han pogut comprovar que es tracta d'un lladre amb nombrosos antecedents policials per robatoris amb violència i intimidació i, per aquest mateix motiu, ha ingressat a presó. 

 

Atracament a un banc de Badalona

Aquest no és l'únic lladre multireincident que ha entrat recentment a presó per robatoris amb violència al Barcelonès. De fet, aquest dimarts, els Mossos d'Esquadra han anunciat l'ingrés a presó de tres lladres que, el novembre del 2020, van atracar una entitat bancària de Badalona utilitzant molta violència: van amenaçar els treballadors amb pistoles, els van lligar amb brides, van robar 250.000 euros i van fugir amb moto.