El José va ser vist per última vegada el 9 de desembre del 2019 a Teror, un municipi a prop de Gran Canària. Hi ha quatre persones investigades per la seva presumpta implicació en la desaparició d'aquest taxista, que està plena de mentides i contradiccions.

Quatre investigats per la desaparició d'un taxista a Las Palmas

La Guàrdia Civil pensa que la dona del desaparegut, el seu fillastre, el seu cunyat i la seva sogra podrien estar implicats en el presumpte homicidi del desaparegut, ja que han mentit a les declaracions i han donat versions molt contradictòries dels fets

La Rosi, la dona del desaparegut, va mentir des del principi. Va explicar que tenia una relació idíl·lica amb el taxista, tot i que un mes abans de la desaparició van tenir una forta discussió i el va fer fora de casa. També va mentir dient que el José va desaparèixer mentre ella estava fent la migdiada. Quan els guàrdies civils van investigar els fets, van veure que a l'hora que la Rosi deia que estava fent la migdiada, en realitat, estava desperta i molt activa connectada a internet, explica Caso Abierto.

Les proves que fan sospitar a la Guàrdia Civil

Un altre fet que va fer saltar les alarmes als investigadors va ser que cap dels quatre sospitosos van participar en les tasques de rastreig per localitzar el taxista. A més a més, el cunyat del desaparegut parlava del José en passat, com si estigués mort, uns fets que també van cridar l'atenció als policies.

La seva dona menteix als policies i va amagar dades

Per si això no fos poc, quatre mesos més tard de la desaparició, la Rosi va dir que havia trobat el mòbil del desaparegut a casa seva. Va avisar als policies i els va dir que no havia eliminat res del telèfon, però els policies van poder comprovar que havia esborrat cinc fotografies on apareixia el cap del José amb unes ulleres de sol, avança Caso Abierto.

A l'ordinador del cunyat del José, els guàrdies civils van veure que havia fet diferents cerques per esbrinar quant temps tardava a descompondre's un cadàver. Per aquests motius, els guàrdies civils pensen que els investigats estan directament relacionats amb la desaparició i el crim de José Delgado, uns fets que encara no han estat corroborats i que estan investigant. Els familiars del desaparegut no perden l'esperança en localitzar-lo i han demanat col·laboració ciutadana

Col·laboració ciutadana per trobar a José Delgado Naranjo

José Delgado Naranjo té 57 anys, mesura 1,8 metres, pesa uns 90 quilos, té els ulls negres i el cabell canós. L'última vegada que va ser vist, anava amb uns pantalons texans de color gris i unes vambes de platja de color verd. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112 o amb SOS Desaparecidos, que tenen assistència telefònica les 24 hores del dia.