Sense rastre de la Rossana, una famosa model de Veneçuela desapareguda en estranyes circumstàncies a Mèxic. Demanen col·laboració ciutadana per localitzar-la com més aviat millor.

Rossana Guillermina Gil Betancourt va desaparèixer fa un mes a Mèxic

Rossana Guillermina Gil Betancourt, de 29 anys, va ser vista per última vegada el 19 de novembre en un Hard Rock de l'avinguda Vallarta de Zapopan, a Mèxic i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre.

Rossana Gil va guanyar el concurs de Miss Veneçuela

La Rossana és natural de Veneçuela i l'any 2015 va guanyar el certamen de Miss Veneçuela. També va ser candidata a Miss Univers i, per aquests motius, es va convertir en una persona molt coneguda dins del món del modelatge. Fa quatre anys es va mudar a Mèxic, on posteriorment va desaparèixer en estranyes circumstàncies.

Els seus familiars i amics descarten que es tracti d'una desaparició voluntària

Els seus amics i familiars pensen que no es tracta d'una desaparició voluntària i, per tant, tenen dues hipòtesis: o que l'han segrestat o que ha patit algun accident. Els policies han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

La Rossana mesura 1,78 metres, és de complexió prima, té el cabell castany fosc i un tatuatge al canell que posa 'Oswaldo'. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte amb les autoritats mexicanes, ja que tenen una investigació oberta per localitzar-la com més aviat millor.

Rossana Guillermina Gil Betancourt desaparecida / Redes sociales

Rossana Guillermina Gil Betancourt va desaparèixer el 19 de novembre a Mèxic i demanen col·laboració ciutadana per localitzar-la com més aviat millor / Xarxes socials

Sense rastre de la Natalia, una altra model desapareguda misteriosament a Amèrica 

Malauradament, no és la primera vegada que desapareix una model a Centreamèrica i, de fet, fa uns mesos, també va desaparèixer en estranyes circumstàncies la Natalia, una jove de 23 anys.

Tal com explica la mare de la desapareguda, el 12 d'agost, pel seu aniversari, va decidir anar fins a Cartagena i, cinc dies més tard, li va dir que se n'anava a passejar per les illes Rosario i, un dia després, li va dir que estava a punt de sortir en direcció a l'arxipèlag i, a partir d'aquell moment, se li va perdre completament el rastre.

Segons la mare de Natalia Buitrago, el seu xicot podria tenir relació en la desaparició de la model, ja que el 3 d'agost van discutir i, presumptament, no es van tornar a veure. No obstant això, des que s'ha iniciat la cerca de la Natalia, ell ha marxat a viure en un altre país, fet que fa saltar totes les alarmes, tot i que encara no hi ha cap prova que el relacioni amb la desaparició de la model.