Surten a la llum les declaracions de l'advocat de la família de la Déborah Fernández després de l'interrogatori del Pablo, l'únic investigat per la desaparició i assassinat d'aquesta jove de 22 anys a Vigo. "Ràbia, frustració i incredulitat", són els tres adjectius que defineixen les declaracions que va fer el sospitós als jutjats de Tui, segons l'advocat de la noia assassinada a Vigo fa gairebé 20 anys.

El Pablo va ser la seva parella i va dir diverses mentides i contradiccions que el van posar en el punt de mira dels investigadors, tot i que mai va declarar com a investigat. No obstant això, a punt de prescriure, el crim, l'han citat a declarar com a presumpte autor dels fets. L'interrogatori li van fer l'11 de març als jutjats de Tui (Pontevedra).

Pablo caso Déborah Fernández / EFE

El Pablo és l'únic investigat per la desaparició i mort de la Déborah Fernández fa gairebé 20 anys a Vigo (Pontevedra): l'han interrogat i l'advocat de la família ha mostrat la seva indignació per com han passat els fets / EFE

L'advocat de la família de la Déborah Fernández mostra la seva indignació públicament

Una setmana després de declarar, Ramón Amoedo, l'advocat de la família de la Déborah ha mostrat públicament la seva indignació per com van anar els fets a través d'una publicació a LinkedIn, on assegura que l'interrogatori va ser "una conversa entre amiguets". 

El Pablo es va negar a respondre les preguntes de la família de la Déborah i únicament va respondre les del seu advocat, les de Fiscalia i les de la magistrada. El presumpte assassí, tot i recalcar que era innocent, va donar una versió diferent de les que havia donat anteriorment. De fet, anys enrere, ell mateix va reconèixer a la Policia que havia mentit en algunes de les seves declaracions per por a semblar culpable.

"Va ser una conversa entre amiguets, sense intensitat, sense incomodar"

"Va ser una conversa entre amiguets, sense intensitat, sense incomodar. Si tens al teu davant una persona acusada d'assassinar una altra, has d'interrogar-lo fins a esgotar-lo, has d'insistir en les seves contínues contradiccions, has de desmuntar les seves mentides", diu Amoedo a Linkedin.

"Ràbia, frustració i incredulitat. Déborah, ho sento"

Ramón Amoedo ha aprofitat l'ocasió per explicar que, té la sensació que des de l'Audiència de Pontevedra volen tancar el cas com més aviat millor. "Ràbia, frustració i incredulitat. Déborah, ho sento", conclou l'advocat a la publicació, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.