Dani Alves segueix esperant entre reixes que la magistrada decideixi si el deixa en llibertat o el manté tancat a la presó després de l'última declaració que el futbolista ha fet en seu judicial. En aquesta versió, la quarta, el jugador brasiler manté que les relacions amb la noia van ser consentides i que la víctima va accedir al petit lavabo del reservat de la discoteca Sutton per voluntat pròpia i amb la intenció d'intimar amb ell.

Dues noies van pujar abans al reservat de Dani Alves

Segons la declaració que Dani Alves va fer en seu judicial el passat 17 d'abril, i de la qual la Cadena Ser n'ha donat més detalls, la nit del 30 de desembre de 2022 havia quedat per sopar a Barcelona amb uns amics amb qui es retrobava després d'haver participat en el Mundial de Qatar. Després de la trobada, ell i un amic, Bruno Brasil, van anar a prendre una copa a la discoteca Sutton de la capital catalana cap a tres quarts de tres de la matinada. Els treballadors del local els van acompanyar fins a la taula 6 del reservat, ja que disposa d'uns lavabos privats.

El cambrer els va fer saber que dues noies volien pujar a la seva taula per conèixer-los i ells hi van acceptar, segons el seu relat. Les noies, però, van començar a voler fer-se fotografies amb ells amb el telèfon mòbil, però això els va molestar i van demanar al cambrer que les fes fora. Aquestes dues joves van marxar i el cambrer va tornar amb unes altres tres. "Van venir al nostre reservat, però no vam insistir-hi", va relatar el futbolista a diferència del que diu la víctima i les seves amigues.

Les relacions van ser consentides, segons Dani Alves

Al reservat, segons el relat de Dani Alves, la noia va començar a ballar i a apropar-se a ell de forma que "vaig notar la seva bona disposició". Això va fer que comencés a sentir una "atracció sexual" i li va demanar a la noia que anessin al lavabo a seguir en la intimitat sense que ningú els veiés. "Em va dir que sí, que no hi havia problema. Li vaig dir que jo anava primer i que l'esperaria dins", va declarar el futbolista davant la jutgessa, tal com detalla la Cadena Ser.

Un cop dins el lavabo, la versió que donen el futbolista i la víctima són molt diferents. La noia de 23 anys assegura que no sabia que hi havia darrere aquella porta i que es pensava que era una altra sala. Segons ha explicat en tot moment, Alves la va llençar a terra, la va obligar amb violència a practicar-li una fel·lació i la va penetrar vaginalment contra la seva voluntat. La jove, fins i tot, va resultar ferida als genolls. 

Per la seva banda, el futbolista en un primer moment va negar conèixer la noia. Ho va fer, segons ha explicat posteriorment, per no perjudicar el seu matrimoni amb Joana Sanz. Més tard, va reconèixer que la coneixia i, fins i tot, que la jove havia entrat als lavabos mentre ell feia les seves necessitats i que se li havia tirat a sobre per fer-li una fel·lació.

En aquesta quarta declaració ha mantingut que les relacions van ser consentides i, davant les evidències biològiques, ha reconegut que la va penetrar. Alves ha explicat que es van posar cara a cara i es van començar a fer petons. Posteriorment, la noia li hauria fet una fel·lació sense que ell l'obligués. "Li vaig preguntar dues vegades si li estava agradant i em va dir que sí", va assegurar davant la magistrada.

Un cop acabada la relació, el futbolista va sortir primer del bany i li va dir a la noia que esperés uns minuts en sortir. El futbolista creu que això hauria molestat a la noia i hauria provocat que l'acabés denunciant per violació, tal com va contestar el futbolista a les preguntes de la magistrada. Alves va marxar de la discoteca passant pel costat de la noia plorant sense dir-li res, però assegura que va ser perquè no la va veure. "Hauria parat per preguntar-li que li havia passat perquè fins aleshores tot estava bé", va declarar.

La fiscalia demana s'oposa a la llibertat de Dani Alves

Després d'escoltar la quarta versió de Dani Alves, la titular del jutjat d’instrucció 15 de Barcelona ha de decidir si deixa el futbolista en llibertat o el manté en presó. La Fiscalia ha demanat aquesta segona opció perquè considera que es manté el risc de fugida, en gran part per la capacitat econòmica del brasiler i per la gravetat dels fets. Per la seva banda, la defensa d'Alves, liderada per Cristóbal Martell, ha proposat el pagament d'una elevada fiança i la retirada dels passaports espanyol i brasiler del futbolista perquè no pugui sortir del país.