Avui a les cinc de la tarda l’home que fins ara havia compartit cel·la al mòdul 13 de la presó de Brians 2 amb Dani Alves, el futbolista brasiler acusat d’agredir sexualment una noia de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona, ha sortit de la presó. Coutinho, un altre brasiler a qui Alves ja coneixia de quan aquest home havia fet d’escorta d’un altre astre del FC Barcelona, ha gaudit del seu primer permís i ha sortit de la presó. Alves passarà la nit sol a la cel·la fins que Coutinho torni d'aquí a uns dies. 

 

El brasiler, que havia tingut tractes amb Ronaldinho, un altre ex del Barça que va passar per la presó, s’havia convertit en un puntal del defensa acusat d’agressió sexual en aquest mòdul 13, on comparteixen espai i vida amb agressors sexuals condemnats. Ara, però, seguirà la seva vida, durant un temps, sol, amb els altres reclusos. Coutinho ha sortit de la presó de Brians 2 tapat per evitar ser reconegut, però no ho ha aconseguit. Amb tot, però, no ha badat boca i no ha explicat com està sent l’adaptació del futbolista en aquesta presó del Baix Llobregat. Perseguit per les càmeres de televisió, s’han viscut alguns moments de tensió, on l’home s’ha volgut treure de sobre el càmera de Cuatro; l’incident no ha anat a més. 

Alves espera que es resolgui el seu recurs

Dani Alves segueix esperant que l’Audiència de Barcelona aclareixi si el deixa sortir en llibertat, tal com ha demanat la seva defensa, o no. Cristóbal Martell, advocat del futbolista brasiler de 39 anys, va assegurar al tribunal que el seu client no tenia cap intenció d’escapar-se, que ja no tenia feina fora d’Espanya i que part dels seus negocis i propietats estan ubicats a Catalunya. Després de rebre la posició de la Fiscalia i de la defensa de la jove presumptament agredida sexualment, l’Audiència de Barcelona haurà de decidir si permet a Alves sortir de Brians 2. L’equip legal d’Alves ha ofert al magistrat totes les mesures cautelars per assegurar que es queda a Espanya que creguin oportunes, fins i tot una geoposició, una mesura que no s’acostuma a fer servir en aquesta fase de la instrucció. 

Els fets que la jutgessa del 15 d’instrucció de Barcelona imputa a Dani Alves són greus. Segons el relat de la víctima i els indicis recollits pels Mossos d’Esquadra, Alves va atacar la jove de 23 anys al lavabo de la zona VIP de la discoteca del carrer de Tuset la matinada del 30 al 31 de desembre. La jove va ser colpejada i agredida sexualment i Alves, segons la denúncia, va arribar a ejacular sobre d’ella després de penetrar-la. L’ex del FC Barcelona va assegurar que no coneixia de res la noia en una primera declaració, però, finalment, després de les proves que l’incriminaven, va canviar la versió i ara assegura que les relacions sexuals van ser consentides, en un clar canvi d’estratègia de defensa.