La Guàrdia Civil investiga el famós actor Luis Lorenzo, conegut per les seves aparicions a sèries televisives com ara La que se avecina El Comisario pel presumpte homicidi de la tieta de la seva parella. Els agents van detenir a l'actor i a la seva dona el passat divendres 27 de maig i, tot i que aquell mateix dia van quedar en llibertat provisional, la investigació continua oberta. Els familiars de l'anciana morta tenen molt clar que la seva no va ser una mort natural, sinó que la parella assassinar-la. En declaracions a diversos mitjans, tant els familiars de la dona com l'exparella de l'actor expliquen la fredor amb la qual l'actor i la seva dona van afrontar la mort de la tieta. 

El germà de María Isabel Suárez Arias, la dona de 85 anys presumptament emmetzinada per la seva neboda, Arantza Palomino, i el marit d'ella, l'actor Luis Lorenzo, ha relatat als mitjans la seva versió dels fets. L'exparella de Lorenzo també ha revelat les declaracions que l'actor va fer al seu fill sobre la mort de la familiar, a més d'exposar una sèrie d'incidents que va viure amb l'actor qui, tot i no tenir antecedents penals, ja protagonitzava una investigació policial.

"Ja s'ha mort la tieta, ja podem comprar-nos la casa que vulguem a Madrid"

L'exparella de l'actor Luis Lorenzo va declarar a la Guàrdia Civil, exposant les reveladores declaracions que l'actor va fer al seu fill. Tal com va relatar el nen a la mare, i posteriorment ella a la Guàrdia Civil, Luis Lorenzo va dirigir-se al seu fill de nou anys el dia en què va morir la tieta i li ho va comunicar de la manera més freda: "Ja s'ha mort la tieta, ja podem comprar-nos la casa que vulguem a Madrid", segon ha avançat en exclusiva l'ABC

Luis Lorenzo tenia una investigació oberta per maltractaments

A més a més, s'ha sabut també que l'exparella de l'actor va denunciar-lo per maltractaments, una causa que no s'ha tancat i que continua investigant-se. L'actor tenia prohibit passar la nit amb el seu fill i, de fet, està pendent que se li retiri la pàtria potestat del nen, segons l'ABC

Els germans i amics de la víctima ho tenen clar

Presumptament, l'actor i la seva dona, Arantza Palomino, van assassinar la tieta d'ella, María Isabel Suárez Arias, de 85 anys, per la seva herència. Segons ha afirmat el seu germà a Telecinco, abans de la seva mort, la dona tenia un patrimoni d'uns 60.000 euros al compte bancari, a més dels diners a termini fix, una quantitat que desconeix, i un pis a la localitat de Grado (Astúries). L'home té clar que la parella ha assassinat la seva germana per quedar-se amb l'herència, ja que van endur-se la dona a viure amb ells a Madrid i, els mesos anteriors a la seva mort, el germà pràcticament no podia comunicar-se amb ella. A més a més, assenyala que li resulta molt estrany que abans de morir la dona modifiqués l'herència per deixar-la tota a la seva neboda. 

Segons ha relatat José María Suárez Arias, el germà de la difunta, va pressentir que la dona estava vivint a Madrid amb la parella i que alguna cosa no anava bé quan no podia posar-se en contacte amb ella. Aleshores, va presentar una denúncia per segrest. Davant aquesta acusació, la Guàrdia Civil va personar-se a l'apartament de la parella, els quals van assegurar que la dona estava allà; no obstant això, van indicar als agents que sense una ordre judicial no els deixarien entrar. Unes setmanes després, segons explica el diari El Periódico de España, José María rebia la trista notícia de la mort de la seva germana per causes naturals, concretament, per demència. Ell no va creure's aquest motiu, ja que sabia que la seva germana gaudia d'un estat de salut física i mental excel·lent, i va continuar estirant el fil. Va descobrir que, en els tres mesos que la dona havia estat a Madrid, uns 30.000 euros s'havien "evaporat" del seu compte bancari. En aconseguir realitzar una segona autòpsia, van descobrir dos verins diferents al cos de la dona. Va ser aleshores quan la Guàrdia Civil va detenir a Luis Lorenzo i la seva parella, per tal d'escorcollar l'habitatge i evitar que eliminessin proves. Tot i que els dos han quedat amb llibertat en càrrecs, tenen la obligació de presentar-se al jutjat cada setmana, i els han retirat el passaport perquè no puguin sortir del país.