David Soler va ser detingut i va confessar. La pressió de la seva mare va fer que el Tuvi, com se'l coneix en aquesta zona de Gandia, expliqués a la Guàrdia Civil on havia amagat el cadàver de la Wafaa Sebbah, la noia de 19 anys que feia dos anys que estava desapareguda en aquesta zona del País Valencià.

Trobant el cadàver de la noia es tanca la primera part d'una investigació que ara haurà de seguir per aclarir com l'home va assassinar la noia. Se sap que la va abordar pel carrer, van anar a una casa i allà la va escanyar i disparar amb una escopeta de perdigons.

La Guàrdia Civil també creu, per com es va trobar el cadàver de la noia, que la va agredir sexualment abans de matar-la. Tots els detalls, indagacions de la policia i proves forenses serviran per posar ordre en aquesta investigació.

Altres problemes amb la justícia de David Soler 'el Tuvi'

Però no són els únics problemes que té David Soler 'el Tuvi' amb la justícia. El jove, de 30 anys i de nacionalitat espanyola, té diversos antecedents per violència masclista. Ha agredit diverses de les seves parelles i també a les parelles de les seves exparelles. Està denunciat també per haver calat foc al cotxe d'un home que tenia relacions amb una exparella seva. Es tracta d'una persona violenta, segons apunten des de la Guàrdia Civil.

Detención El Tuvi - David Soler / EFE

David Soler 'el Tuvi' sortint de la comandància de la Guàrdia Civil, a Alzira / EFE

Però una de les línies d'investigació que més preocupen a la policia de València és la presumpta implicació del detingut per la mort de Wafaa amb l'assassinat d'una prostituta. Cinc mesos abans de la desaparició de la noia de la Pobla Llarga, una prostituta va aparèixer sense vida amb diverses ferides d'arma blanca. Les proves d'ADN d'uns calçotets que es van trobar al costat de la víctima poden ser claus per vincular David Soler a aquest nou crim de fa més de dos anys.

A presó provisional després d'acceptar el crim

Aquest dissabte la magistrada de guàrdia del jutjat d'Alzira va decretar presó provisional i sense fiança per al Tuvi. L'arrestat per l'assassinat de Wafaa no va declarar i va ingressar a presó investigat d'un possible delicte d'homicidi -que podria augmentar a assassinat amb les investigacions del cas.

Les diligències seguiran en mans del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 d'Alzira, que ja investigava amb anterioritat aquests fets. Amb el presumpte assassí a presó, ara la Guàrdia Civil podrà estirar el fil de l'assassinat d'aquesta segona dona.