Presó provisional pel David, l'assassí confés de Wafaa Sebbah a qui va matar el novembre del 2019 a Carcaixent: assetjava sexualment la seva víctima fins que, finalment, la va assassinar i dos anys després ha confessat el crim.

Presó provisional i sense fiança pel David, l'assassí de Wafaa Sebbah

La jutgessa de guàrdia d'Alzira (València) ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança pel David S.O., detingut per la mort de la jove de 19 anys desapareguda en la localitat de Carcaixent en 2019, Wafaa Sebbah.

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5, en funcions de guàrdia, ha acordat aquesta tarda aquesta mesura, una hora després que el detingut arribés a dependències judicials.

Troben el cadàver de la jove en un pou

David S.O., que s'ha acollit al seu dret a no declarar en seu judicial, és considerat com a presumpte autor de la mort de la jove desapareguda a Carcaixent el novembre de 2019 i el cadàver de la qual va ser localitzat dijous passat a l'interior del pou d'una finca rural de la localitat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Investigat per un delicte d'homicidi

Està investigat per un delicte d'homicidi, sense perjudici d'ulterior qualificació, i la causa continuarà tramitant-se pel responsable del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 d'Alzira, que ja investigava amb anterioritat aquests fets.

Wafaa Sabbah / Europa Press

Wafaa Sebbah / Europa Press

Desaparició i assassinat de Wafa Sebbah

David S.O., autor confés de l'assassinat de Wafaa Sebbah, ha passat a la disposició del Jutjat número 5 d'Alzira a les 13.40 hores, i aproximadament una hora després ha sortit d'aquestes dependències.

Els agents que participen en la recerca han portat al detingut al jutjat en un vehicle de la Guàrdia Civil, escortat per altres dos vehicles, i han romàs a la porta de la seu judicial fins a la seva sortida. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.