El jove que va ser arrestat ahir per la seva implicació en la desaparició de la jove de 21 anys Wafaa Sebbah al novembre de 2019, ha confessat que va matar la jove algeriana i que va llançar el cadàver a un pou. Els bussos del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil de València han localitzat el cos de la víctima.

Detingut per l'assassinat de Wafaa Sebbah

La víctima, nascuda el 24 de gener de 2000, va ser vista per última vegada el 17 de novembre de el 2019 a Carcaixent (València). La seva mare va interposar la denúncia per la seva desaparició el dia 29 de novembre. 

Segons van informar fonts de la Guàrdia Civil, Wafaa tenia una vida complicada i dormia en un sofà que li llogava un home de 35 anys en una casa de Carcaixent, lloc on s'havia mudat recentment.

Guardia Civil / Europa Press

Guàrdia Civil / Europa Press

El detingut té 30 anys, nombrosos antecedents per violència masclista i altres delictes. Ha estat traslladat a les dependències de l'institut armat a Carcaixent. Se sap que havia assetjat a Wafaa.

Relació amb el cas Marta Calvo

Després de la desaparició de Wafaa Sebbah, el seu cas es va relacionar amb el de Marta Calvo. La recerca d'ambdues joves va arribar a coincidir en el temps i l'homicida confés de Marta Calvo, Jorge Ignacio P.J, era sospitós de l'assassinat de dues joves i l'atac a set més.

No obstant això, el llavors delegat de Govern, Joan Carles Fulgencio, va assegurar que la Guàrdia Civil tenia una línia d'investigació "clara" però no "determinant", segons la qual la desaparició de Waffa no tindria relació amb el cas de Marta Calvo y la investigació desvinculava els dos casos.