La investigació del bar de Parla fa un gir de 180 graus: el que en un principi semblava una explosió accidental ha acabat sent un doble assassinat sense culpables, de moment.

Doble assassinat a La Freiduría La Espuela

Els fets han passat al bar La Freiduría La Espuela, situat al carrer Guadalajara de Parla, una ciutat a 20 quilòmetres de Madrid. Les víctimes mortals són el propietari del bar i un amic seu, dos homes de nacionalitat espanyola i de 30 i 40 anys.

Un cambrer va sentir una forta olor de pólvora i va alertar a la Policia

Tot va començar quan un cambrer d'un altre bar va veure que la parada de fregits no obria. Preocupat, es va apropar i va començar a sentir una forta olor a pólvora. L'home va poder veure que a l'interior hi havia dos cadàvers i, immediatament, va avisar a la Policia, que es va desplaçar fins al lloc dels fets.

El testimoni que van entrevistar els policies va dir que era possible que hagués explotat alguna cosa. Tot i que en un principi tot apuntava que es tractava d'una mort accidental per una explosió a la cuina, la investigació ha fet un gir de 180 graus: els homes no han mort per això, sinó que havien rebut desenes de punyalades.

"Hi havia diversos objectes punxants, des de tisores fins a ganivets, tots ells ensangonats"

Els seus cadàvers estaven col·locats d'una manera estranya: un a la barra i l'altre estirat a terra. Tots dos ensangonats i envoltats de trossos de vidre trencats. A més, estaven plens de punyalades i  "hi havia diversos objectes punxants, des de tisores fins a ganivets, tots ells ensangonats", explica El Mundo.

Freiduría La Espuela Parla  GM

La Policia Nacional investiga un doble crim a Parla (Madrid): han trobat els cadàvers de dos homes amb signes evidents d'haver patit una mort violenta a l'interior d'un bar/ Google Maps 

Descarten que es tracti d'una mort accidental per una explosió a la cuina

Per aquest mateix motiu, de seguida van descartar que es tractés d'un accident fruit de l'explosió. Tot i que la troballa s'ha fet aquest dimarts, segons les primeres investigacions, les dues víctimes haurien mort el dilluns. De moment, no ha transcendit la identitat de la víctima i els policies han obert una investigació per esclarir els fets.

Delicte d'homicidi o d'assassinat amb acarnissament sense culpables

Tot s'està centrant a identificar els autors dels fets i detenir-los, ja que es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte d'homicidi o d'assassinat amb acarnissament. Qualsevol persona que tingui alguna pista, que es posi en contacte amb la Policia.