La Mila era una dona de 38 anys que ha estat assassinada a Ourense. Tot apunta que es tracta d'un crim masclista, una hipòtesi que no s'ha pogut confirmar pel secret de les actuacions. Hores abans de la macabra troballa, els policies van veure la dona desorientada a la carretera en una actitud molt estranya que feia pensar que era víctima de maltractament i, per aquest mateix motiu, la van acompanyar al metge.

Tot va començar el dissabte a la tarda quan els agents de la Guàrdia Civil van veure la dona vagant per la carretera en pijama i impermeable. La dona venia des de Carballiño, on vivia, en direcció a Maside, on treballava.

Hores abans la van trobar a la carretera nerviosa i molt espantada

La seva actitud els va cridar l'atenció i es van apropar a ella per saber què passava i va ser en aquell moment quan van saltar totes les alarmes. La dona de 38 anys estava molt nerviosa i espantada i va intentar fugir dels policies.

Per aquest mateix motiu, la van acompanyar a un centre mèdic i, segons l'Institut Armat, hi havia indicis suficients per pensar que era víctima de maltractament, tot i que tenia contradiccions en les seves declaracions.

Troben el cadàver de Mila Marchetti en un abocador de la neteja de Carballiño

Hores més tard, el dilluns de matinada, un treballador de la neteja va veure un cadàver a l'abocador de la neteja de Carballiño, el municipi on vivia la Mila Marchetti. Immediatament, va alertar a la Guàrdia Civil, que va poder comprovar que el cos era de la dona que havien atès el dia anterior i que presentava signes evidents d'haver patit una mort violenta.

guardia civil / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga la mort de la Mila, una dona de 38 anys que, presumptament, ha estat assassinada a Ourense: sospiten que es tracta d'un cas de violència masclista / Europa Press

La dona era mare d'una adolescent de 17 anys i treballava en un prostíbul

Hi ha una investigació oberta per esbrinar les causes de la mort d'aquesta dona, que era mare d'una adolescent de 17 anys i que s'acabava de casar amb el propietari del prostíbul on treballava de cambrera. El cas es troba sota secret de sumari i no han transcendit més detalls de la investigació.

Si es confirma el crim masclista, seria el vuitè cas d'aquest 2022

En cas que es confirmés que la Mila és una víctima de violència masclista, seria el vuitè cas d'aquest 2022. L'últim ha estat aquest dilluns quan, presumptament, un agent de la Policia Local de Ceuta ha assassinat la seva dona amb l'arma reglamentària davant la seva filla menor d'edat, una adolescent de 17 anys.