Investiguen la mort de la Mila, una jove de 38 anys que ha estat trobada morta amb signes de violència a Carballiño (Ourense) a l'interior d'un contenidor. Tot apunta que es tracta d'un crim per violència masclista, uns fets que estan sent investigats per la Guàrdia Civil i, de moment, no s'ha fet cap detenció. 

La víctima és la Mila Marchetti, una dona de 38 anys i natural de Brasil que feia temps que vivia a Carballiño, un municipi de 14.000 habitants a prop d'Ourense. La Mila era mare d'una adolescent de 17 anys i treballava com a cambrera en un prostíbul de Maside, un municipi a prop de la zona. S'acabava de casar amb el proxeneta responsable del local, segons expliquen fonts policials a La Región.

Un treballador troba el cadàver de la Mila en un abocador

El seu cos ha estat trobat aquest dilluns de matinada per un treballador d'una planta de neteja. Tot ha començat quan l'operador ha vist que hi havia el cadàver d'una dona a l'abocador de residus urbans d'un punt de neteja del municipi.

El cos de Mila Marchetti presentava signes de violència

Immediatament, va alertar a la Guàrdia Civil i, quan els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar que era la Mila Marchetti. En una primera inspecció ocular, van poder comprovar que el cadàver presentava cops i signes evidents d'haver patit una mort violenta. 

Guardia Civil No Pasar / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga la mort de la Mila, una dona trobada morta en estranyes circumstàncies a Carballiño (Ourense): sospiten que es podria tractar d'un crim masclista / Europa Press

L'estrany succés que va passar el dia abans de la macabra troballa

Un dia abans dels fets, la Guàrdia Civil va localitzar una dona de la mateixa edat i nacionalitat de la víctima, que estava caminant per la carretera des de Carballiño en direcció a Maside. La dona anava en pijama i estava molt alterada, motiu pel qual va van portar al metge. Tot apuntava que era víctima de maltractament i, de moment, es desconeix si és la dona que posteriorment van trobar morta.

Investigació en mans de la Guàrdia Civil

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per saber les circumstàncies de la seva mort. La investigació es troba en mans de la Guàrdia Civil i el cas està sota secret de sumari. De moment, no s'ha fet cap detenció. Encara que no es descarta cap hipòtesi, tot apunta que es tracta d'un cas de violència masclista, uns fets que no han estat 100% corroborats.

Número d'atenció a les víctimes de violència de gènere

En cas que es confirmés que es tracta d'un assassinat de violència masclista, seria el setè cas d'aquest 2022. Qualsevol dona que pateixi aquesta violència pot demanar assessorament legal per denunciar el seu maltractador de manera gratuïta, trucant al 016, que té assistència les 24 hores del dia i que no deixa rastre a la factura.