Surten a la llum més detalls de l'assassinat masclista de Ceuta que ha acabat amb un policia local detingut per matar a trets la seva dona davant la filla de 17 anys. Quan els agents han entrat a l'interior de la casa, se l'han trobat assegut al sofà mentre la seva dona estava estirada a terra agonitzant: tenia diverses ferides de bala fetes amb l'arma reglamentària.

Els fets han passat aquest dilluns al matí en un edifici del carrer Arquitecto Jaime Antón Pacheco García. Emergències 112 va rebre una trucada dels veïns, que els alertaven que havien sentit trets a l'interior d'un pis. Segons els veïns, hores abans dels fets, l'home havia sortit uniformat: estava nerviós i dient que estava "molt malament".

L'home assegut al sofà i la dona agonitzant a terra

Immediatament, els policies locals de Ceuta es van desplaçar fins al lloc dels fets i van entrar a l'interior del domicili. No es podien creure el que estaven veient: un company de feina estava assegut al sofà i la seva dona estava agonitzant a terra.

Malgrat els esforços per salvar-li la vida, no van poder fer res i va acabar morint, motiu pel qual l'agent de la Policia Local va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte d'assassinat per violència de gènere.

La víctima es diu Mari Ángeles i treballava a l'Administració de la Justícia

La investigació ha passat a mans de la Policia Nacional i, segons les primeres hipòtesis, l'home la va disparar davant la presència d'una filla que tenen en comú: una adolescent de 17 anys. També tenen un altre nen de 10 anys que no estava a casa en el moment dels fets.

La víctima es deia Mari Ángeles, tenia 47 anys i treballava per l'Administració de la Justícia. El presumpte autor dels fets té 48 anys, és de nacionalitat espanyola i, de moment, no ha transcendit la seva identitat. Actualment, continua detingut a l'espera de passar a disposició judicial.

Policia local Ceuta / Europa Press

La Mari Ángeles és la setena víctima mortal per violència masclista: el seu marit, un policia local de Ceuta, l'ha matat a trets a l'interior de casa seva / Europa Press

La Mari Ángeles no constava al registre de víctimes de violència de gènere

Aquest dimarts se li practicarà l'autòpsia per determinar amb més exactitud les causes d'aquesta mort violenta. Com la majoria de víctimes de violència masclista, la Mari Ángeles no havia denunciat el seu presumpte assassí i no constava en el registre de víctimes de violència de gènere i la Policia Nacional està investigant els fets. 

El 016 és el número d'atenció a les víctimes de violència de gènere. Qualsevol dona que la pateixi, pot contactar amb aquest número, que és gratuït i té assistència les 24 hores del dia, per informar-se de les mesures de protecció i de com denunciar el seu agressor.