Presó provisional per l'home que ha assassinat la seva dona clavant-li 20 punyalades a Valladolid. Ho ha fet davant les seves filles, una d'elles menor d'edat.

Crim masclista a Valladolid

Els fets van passar el dimarts a les 16:43 al carrer Montreal, a la urbanització Santa Ana de Valladolid i va ser una de les filles de la víctima qui va trucar a Emergències alertant dels fets. 

Després que el detingut passés a disposició judicial com a presumpte autor d'un crim masclista, s'ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança.

La causa està oberta per un delicte d'homicidi. Es tracta d'una qualificació provisional. El resultat de les diligències que es practiquin al llarg de la instrucció determinarà si se li investiga per assassinat, assenyala el Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó a través d'un comunicat.

Li treuen la custòdia de la filla menor

A més, el magistrat ha acordat la suspensió de l'exercici de la pàtria potestat i de la guàrdia i custòdia respecte de la filla menor d'edat. El sospitós, que es troba en un hospital en aïllament per raons sanitàries, no ha pogut prestar declaració davant el jutge instructor.

Policía Nacional / EFE

Presó provisional i sense fiança pel presumpte autor del crim masclista de Valladolid / EFE

La declaració del sospitós tindrà lloc divendres que ve per videoconferència. El jutge haurà de decidir llavors, en funció del que demanin acusació i defensa, si ratifica la presó provisional i les altres mesures cautelars acordades avui.

Intenta matar la seva nòvia a Salamanca i després se suïcida 

Aquest no ha estat l'únic crim masclista dels darrers dies i, de fet, un home va agredir la seva parella a Salamanca deixant-la greument ferida i, després es va suïcidar.

Assassinat masclista a Marmolejo

A més, fa unes setmanes també es va decretar presó provisional i sense fiança per un veí de Marmolejo (Jaén) acusat d'haver assassinat la seva parella: l'Alicia Rodríguez, una periodista de Huelva. El cas es troba sota secret de sumari i la Guàrdia Civil està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.