L'Alicia era una periodista de Huelva que va morir "atropellada" el dissabte. Ho estan investigant com un cas de violència masclista: el seu nòvio està detingut i la investigació està sota secret de sumari. Qui la va matar?

Atropellament a Marmolejo

Tot va començar el dissabte a les 3:30 quan el nòvio de l'Alicia va trucar a Emergències 112 informant que havien atropellat una dona a Malmorejo (Jaén). Immediatament, els sanitaris es van dirigir fins al lloc dels fets i van veure el cadàver de la periodista en un camí rural a 200 metres del cementiri del municipi.

Crim masclista o mort accidental?

Encara que la seva parella va dir que havia estat un accident, tot apuntava que havia estat un crim i, per aquest mateix motiu, va ser detingut per la Guàrdia Civil. Els agents van dir que fins que els resultats de l'autòpsia no revelessin si havia estat una mort accidental o un homicidi, la seva parella estaria detinguda. Tot i que no descartaven res, treballaven amb dues hipòtesis: o un crim masclista o un accident.

Alicia Rodriguez / Asociación Prensa Huelva

Alicia Rodriguez va morir el dissabte a Marmolejo / Asociación de Prensa de Huelva

El diumenge van sortir els resultats de l'autòpsia i la Guàrdia Civil va decretar secret de sumari. Actualment, el seu nòvio continua detingut per la seva presumpta implicació en els fets, així que tot apunta que ha estat un assassinat masclista.

El detingut és veí de Marmolejo i professor d'educació física

Els policies no han revelat els resultats de l'autòpsia i aquest dilluns s'haurà de decidir si la seva parella ingressa a presó de manera provisional o si és posada en llibertat amb càrrecs, ja que la Benemèrita només disposa de 72 hores per detenir una persona. El detingut és un home de 35 anys, veí de Marmolejo i professor d'educació física, segons informa la Guàrdia Civil.

Era reportera gràfica a Teleonuba

La mort de l'Alicia Rodríguez ha causat gran commoció a Huelva, especialment als periodistes d'aquesta ciutat, ja que ella era reportera gràfica i treballava a Teleonuba, una televisió molt popular a Huelva. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.