Novetats del crim masclista de Sabadell (Vallès Occidental): tot i que el cas es troba sota secret de sumari, a ElCaso.cat hem tingut accés a informació exclusiva i fotos tant de l'agressor com de la víctima.

Crim masclista a Sabadell

El dimarts van trobar el cadàver d'una dona amb signes evidents d'haver patit una mort violenta. Els fets van passar en un pis ocupat il·legalment al carrer Fernán Caballero, al barri de Campoamor de Sabadell i, segons l'Ajuntament de la ciutat, es tracta d'un crim masclista.

La víctima ha mort estrangulada

Tot i que els Mossos d'Esquadra no han fet pública informació sobre la dona assassinada, a ElCaso.cathem tingut accés a més dades sobre els fets i imatges i, segons ha pogut saber aquest mitjà la víctima tenia signes d'haver mort estrangulada.

Luz / ElCaso

Dary Luz Berrio Rodríguez és la dona assassinada en un crim masclista a Sabadell (Vallès Occidental) / ElCaso

Dary Luz Berrio Rodríguez

Segons ha pogut saber aquest mitjà, la víctima es diu Dary Luz Berrio Rodríguez i va viatjar des de Bogotà fins a Barcelona el 22 de juliol per anar a viure amb el seu  presumpte assassí, amb qui tenia una relació sentimental i qui tenia un pis ocupat a Sabadell. Els familiars de la Luz van parlar amb ella per última vegada el diumenge 1 d'agost, dos dies abans que trobessin el seu cadàver al pis de Sabadell.

Fotos de l'assassí, que està en crida i cerca

El seu presumpte assassí es diu José L.P. i és un home d'origen dominicà d'edat similar a la de la víctima i que està en crida i cerca. A ElCaso.cat hem tingut accés a una foto del presumpte autor dels fets i a més informació sobre el crim: l'home encara no ha estat localitzat i, presumptament, té quatre identitats diferents, fet que dificulta poder-lo localitzar.

Tot i que el cas es troba sota secret de sumari, els familiars de la víctima han demanat col·laboració ciutadana per localitzar el presumpte autor dels fets, que podria haver-se fugat a un altre país després de cometre l'assassinat.

Foto presunto asesino / Cedida

José L.P. és el presumpte assassí del crim masclista de Sabadell (Vallès Occidental) / Cedida

La Luz tenia 30 anys i era infermera

Luz, de 30 anys i infermera de professió, havia iniciat una relació amb el presumpte assassí i, per aquest mateix motiu, va viatjar des de Colòmbia, el seu país d'origen, fins a Catalunya i, posteriorment s'hauria traslladat fins a Sabadell, on van començar a treballar en una barberia llatina del carrer Aribau.

De fet, el 22 de juliol va anunciar a les seves xarxes socials que marxava a Espanya i tothom li va desitjar sort al viatge i el 3 d'agost, coincidint amb el dia del seu aniversari, van trobar el seu cadàver en descomposició a l'interior de l’habitatge.

Redes sociales mujer asesinada Sabadell / Cedida

Dary Luz Berrio va anunciar a les seves xarxes socials que viatjaria a Barcelona, on se li va perdre el rastre / Cedida

Els familiars de la víctima se senten abandonats

Els familiars de la víctima, que s'han posat en contacte amb ElCaso.cat, han aprofitat l'ocasió per explicar que se senten abandonats pels investigadors, ja que segons els seus testimonis, els policies no els han explicat amb claredat els fets. La investigació continua oberta, està en mans dels Mossos d'Esquadra i sota secret de sumari.