Nou crim masclista: detenen un policia local per l'assassinat de la seva dona a Ceuta. Presumptament, l'ha matat a l'interior del domicili, amb l'arma reglamentària i davant la seva filla, una adolescent de 17 anys i la Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest macabre crim per violència de gènere.

Els fets han passat aquest dilluns al matí en un pis del carrer Arquitecto Jaime Antón Pacheco de Ceuta. Tot ha començat quan els veïns han sentit trets que venien de l'edifici de l'agent i, per aquest mateix motiu, els agents de la Policia Local s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han estat ells mateixos els qui han detingut el seu company com a autor dels fets.

La dona ha estat assassinada davant la filla menor d'edat a Ceuta

Al cap de poca estona, ha arribat la Policia Nacional i ha pogut comprovar que la víctima, la seva dona, presentava una ferida per arma de foc. Presumptament, l'ha assassinat el seu marit amb l'arma reglamentària davant una filla que tenen en comú: una adolescent de 17 anys.

"Estic nerviós i molt malament"

També tenen un altre fill: un nen de 10 anys que, afortunadament, no estava al lloc dels fets en el moment del crim. Segons ha pogut saber El Faro de Ceuta, minuts abans de l'assassinat, el detingut havia sortit de casa uniformat, amb una actitud sospitosa i dient que "estava nerviós i molt malament".

Investigació en mans de la Policia Nacional

Al cap de poca estona, s'han sentit els trets: segons els veïns, entre set i nou denotacions. La víctima era treballadora de l'Administració de la Justícia. La Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. 

Policía Nacional noche / Policía Nacional

Detenen un agent de la Policia Local de Ceuta que, presumptament, ha assassinat la seva parella davant la filla que tenen en comú, que és una adolescent de 17 anys / Policia Nacional

El detingut té 48 anys i és agent de la Policia Local de Ceuta

El presumpte autor és un agent de la Policia Local de Ceuta, té 48 anys i és de nacionalitat espanyola. Ha quedat detingut com a presumpte autor d'un assassinat per violència masclista a l'espera de passar a disposició judicial, on molt probablement es dictaminarà la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança.

Un mosso d'esquadra a presó per intentar assassinar la seva parella a Vilassar de Mar

El dimarts 8 de març, coincidint amb el dia de la Dona Treballadora, un mosso d'esquadra també va ser detingut a Vilassar de Mar (Maresme) per intentar assassinar la seva parella. De fet, va ser ell mateix qui va alertar dels fets i, després de passar a disposició judicial va ingressar a presó de manera provisional.