Torna a sortir a la llum el cas de Mario Biondo: el càmera de Telecinco trobat mort en estranyes circumstàncies anys enrere. Tot i que la versió oficial és que es va suïcidar, hi ha alguns caps sense lligar que podrien fer pensar que es tracta d'un crim.

Mario Biondo va morir en estranyes circumstàncies a Madrid

Els fets van passar el 30 de maig del 2013 a Madrid quan van trobar el cadàver de Mario Biondo mort en estranyes circumstàncies: s'havia penjat amb un mocador a les estanteries de la seva pròpia casa i les autòpsies van determinar que es tractava d'un suïcidi.

Mario Biondo era càmera de Telecinco i estava casat amb la periodista i presentadora Raquel Sánchez Silva, que sempre ha estat en el punt de mira del jove mort, ja que pensen que està involucrada en el cas. 

La mare va penjar una foto del seu fill mort a Twitter

De fet, la seva pròpia mare va penjar unes fotos a Twitter mostrant com va ser trobat el cos del seu fill, ja que, segons explica ella, en la posició en què va ser trobat, no era possible que s'hagués suïcidat, ja que els peus no li penjaven.

En total, se li han fet tres autòpsies que són molt contradictòries entre elles i, tot i que la versió oficial és que l'home es va suïcidar, els seus familiars estan convençuts que es tracta d'un assassinat i, per aquest mateix motiu, la justícia italiana està investigant el cas.

Mario Biondo / Twitter LaRanaVerdee

Mario Biondo va morir fa vuit anys i, tot i que la versió oficial és que es va suïcidar, els seus familiars pensen que es tracta d'un crim / Twitter

Mario Biondi no estava sol el dia que va morir

Tot i que en un principi pensaven que Mario Biondi estava sol el dia que va morir, l'advocada italiana que porta el cas va determinar que una persona propera al càmera estava amb ell el dia que va morir i que, per si no fos poc, aquesta persona que estava en el lloc en el moment dels fets estava connectada al wifi i que, a més a més, es van connectar els seus usuaris de Facebook i Twitter. També es va captar el senyal de dos mòbils.

Morreale, l'advocada de la família del Mario, va explicar a La Vanguardia que, la persona que estava en el moment dels fets a casa del Mario, se li va connectar automàticament el mòbil: "la seva xarxa i contrasenya estaven a la memòria del dispositiu", uns fets que encara fan augmentar més les sospites cap a la Raquel, que convivia amb el Mario en aquell domicili i que, per tant, seria possible que el mòbil connectat fos el seu. Unes hores més tard d'aquesta connexió, el Mario va morir. 

Les tres autòpsies contradictòries de Mario Biondi analitzades per una metge forense

Fa pocs dies, una metge forense va analitzar a Sálvame les tres autòpsies que es van fer al cos de Mario i, segons explica ella mateixa, hi ha moltes incongruències en el cas i està convençuda que l'home no es va suïcidar, uns fets que encara no s'han pogut corroborar i que estan sent investigats pels tribunals italians.