Mor la jove de 34 anys que va ser apunyalada per la seva parella fa una setmana a Doñinos de Salamanca. L'home, de 69 anys, es va suïcidar després de l'intent d'assassinat. Tenien una filla de quatre anys en comú.

Mor la dona apunyalada pel seu marit a Salamanca

Els fets van tenir lloc dimarts passat 22 de juny, cap a les tres del matí. Un home va trucar als serveis d'emergències alertant d'una dona ferida amb arma blanca que necessitava assistència urgent.

En arribar al lloc dels fets, un domicili de l'Avinguda Juan Carlos I de Doñinos, a vuit quilòmetres de Salamanca, van trobar la víctima amb diverses ferides d'arma blanca molt greus.

A més, en l'escena del crim, també estava la parella de la dona, de 69 anys, penjat del sostre. S'havia suïcidat després d'assestar-li diverses punyalades.

Apunyala la seva parella i se suïcida

La dona va ser traslladada d'urgència a l'Hospital Clínic de Salamanca, on ha estat intervinguda quirúrgicament diverses vegades durant la setmana. Tanmateix, i malgrat els esforços dels equips sanitaris, ha acabat morint a primera hora d'aquesta tarda.

Hospital Clínic Salamanca / EFE

Mor la jove apunyalada per la seva parella a Salamanca la setmana passada / EFE

Segons fonts mèdiques, la dona no ha pogut recuperar-se de les diverses operacions. Tenia una filla fruit d'una relació anterior i una en comú amb el seu assassí, de quatre anys i que vivia amb ells. Ara, els familiars de la víctima s'han fet càrrec de les dues menors, que han quedat òrfenes.

Asesinato Doñinos Salamanca Guardia Civil / EFE

L'assassí ja tenia antecedents per violència de gènere i havia estat a la presó / EFE

El presumpte homicida, de 69 anys, tenia antecedents penals i ja havia passat per la presó. De fet, ja havia estat denunciat per violència de gènere sobre la seva anterior parella, amb qui havia estat casat i que va aconseguir salvar la vida.