Dani Menjíbar era un famós extronista del mític programa de Telecinco Mujeres y hombres y viceversa que va ser brutalment assassinat a Torrent (València) fa un any i mig. El van atacar en grup "estava completament indefens i acorralat" mentre el mataven a punyalades, explica l'acusació.

Els fets es remunten a la matinada de l'11 de juliol del 2020 en un centre comercial de Torrent. La víctima i els presumptes assassins estaven a l'interior d'un local i van començar a discutir. El que semblava un simple enuig de discoteca, va acabar de la pitjor manera possible: sis joves, dos d'ells menors d'edat, el van acorralar i el van assassinar a punyalades.

"El Daniel era la presa, el van acorralar, el van subjectar entre tots i li van clavar una punyalada al cor"

"El Daniel era la presa, el van acorralar, el van subjectar entre tots, el van apunyalar per l'esquena i, amb tota la intenció de matar-lo, li van clavar una punyalada al cor", explica l'advocat Carlos Barbas, que demana una pena de 30 anys de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria i robatori amb violència, ja que presumptament li van treure el rellotge a la víctima.

Fiscalia demana 15 anys de presó, la meitat del que demana l'acusació particular

Des de Fiscalia, demanen una pena de 15 anys de presó per un delicte d'homicidi imprudent amb l'agreujant de superioritat, ja que eren cinc persones contra una. En el cas dels menors d'edat, el Ministeri fiscal demana que estiguin set anys interns en un centre de menors, explica Levante EMV.

Dani Menjíbar / Arxiu

Dani Menjíbar era un extronista de Mujeres y Hombres y Viceversa de Telecinco que va ser assassinat a punyalades a Torrent (València), presumptament, per sis joves, els quals podrien entrar a presó pels fets / Arxiu

Un comentari desafortunat, el motiu de la terrible agressió mortal al Dani Menjíbar

El motiu de l'agressió mortal va ser, presumptament, un comentari que va fer enfadar als acusats i que va acabar de la pitjor manera possible. Els presumptes autors dels fets asseguren que no van participar en l'agressió mortal i es preveu que en els dies vinents declarin com a investigats.

Sense rastres biològics dels acusats a les proves d'ADN dels presumptes autors dels fets

Com que a les proves d'ADN no hi ha rastres biològics d'ells, s'emparen en aquesta prova per defensar la seva innocència. Així i tot, Fiscalia continua considerant que són els responsables dels fets. Caldrà esperar a la resolució judicial per saber si, finalment són condemnats o absolts.