Surten a la llum més detalls del macabre crim de la Cristina, una jove de 26 anys que va matar un veí de Castelldefels (Baix Llobregat) a Cortegada (Ourense). Víctima i assassina es van conèixer a través d'una aplicació de cites i l'home va anar a veure-la a Galícia i, de cop i volta, van començar a discutir per una cafetera i ella el va matar. 

Els fets es remunten al mes d'agost de l'any passat quan el José María, un veí de Castelldefels de 53 anys, va conèixer la Cristina, una noia de 26, a través d'una aplicació de cites per internet. El José María estava jubilat de manera anticipada, ja que tenia una discapacitat i, després de 10 dies parlant amb la seva futura assassina, va decidir anar-la a veure a Cortegada, un petit municipi a prop d'Ourense.

El José María estava enamorat de la seva assassina

El 18 de febrer es van desvirtualitzar i es van veure en persona, la víctima es va quedar a dormir a casa la Cristina. Segons el seu relat, la convivència no va anar com esperaven, ja que ell es passava el dia jugant a la Play i era una persona molt possessiva. Així doncs, segons la versió de la presumpta assassina, ella es va anar desenamorant d'ell, però el José María cada vegada estava més enamorat d'ella.

Tot i que la jove de 26 anys li va demanar en diverses ocasions que marxés de casa, ell no ho va fer i, va ser llavors quan la conversa es va anar escalfant i, segons explica Caso Abierto, el detonant d'aquest macabre crim va ser una discussió per la compra d'una cafetera.

Cristina Rodriguez Veloso

Va ser llavors quan Cristina Rodriguez Veloso, presumptament, el va drogar posant-li tranquilitzants al cafè i, posteriorment, el va matar asfixiant-lo amb un coixí. El cos del José María va estar fins a cinc dies a l'interior de casa l'assassina. Tot seguit, va esquarterar el seu cos, el va cremar i va amagar les seves restes a diferents punts dels voltants de casa seva.

Cristina Rodriguez Veloso / Facebook

Cristina Rodríguez Veloso, presumptament, va assassinar un veí de Castelldefels (Baix Llobregat) per una discussió amb una cafetera i mesos més tard va confessar el crim / Facebook

Investigació en mans de la Guàrdia Civil

La família del José María es va començar a preocupar, ja que els dies anaven passant i no tenien notícies d'ell. Per aquest mateix motiu, van posar una denúncia per desaparició als Mossos d'Esquadra, tot i que la investigació va acabar en mans de la Guàrdia Civil, ja que la seva última pista era fora de Catalunya.

La presumpta autora dels fets està ingressada a presó de manera provisional

Mesos més tard, la Cristina va confessar al seu psiquiatre que un home havia mort a casa seva i que, espantada, s'havia desfet del seu cadàver. Tot i que en un primer moment va dir que ella no era l'autora dels fets, més tard va acabar confessant el crim. Actualment, està ingressada a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpta autora dels fets.

PUBLICIDA