La Cristina és una jove de 26 anys que fa uns mesos va assassinar a José María, un veí de Castelldefels (Baix Llobregat). Ha sortit a la llum com és la vida d'aquesta criminal confessa.

Cristina Rodriguez Veloso va assassinar un home amb discapacitat

La Cristina Rodriguez Veloso va anar al psiquiatre d'Ourense la setmana passada i li va confessar que havia esquarterat el cadàver del José María, un home de 53 anys amb una discapacitat física que s'havia desplaçat des de Castelldefels fins a Galícia per conèixer a la jove en persona, ja que havien contactat a través d'una web de cites.

Això va passar el mes d'agost i, des de llavors, se li va perdre completament el rastre, però després de la confessió de la Cristina, la Guàrdia Civil va començar a buscar el seu cadàver i, finalment, el van trobar. Tot i que en un principi la Cristina havia dit que només s'havia desfet del seu cos, però que no l'havia matat, més tard, va confessar que l'havia matat ella.

"Sortia molt d'hora de casa i mai parava a parlar amb ningú"

La Cristina es va casar amb un home de 55 anys amb qui va tenir un fill i de qui es va separar al cap de cinc anys. Segons explica Crónica Global, la Cristina va acabar l'ESO i va començar a treballar en una fleca de Cortegada. "Sortia molt d'hora de casa i mai parava a parlar amb ningú", expliquen els veïns.

El va matar perquè el José María li va confessar que s'havia enamorat

La Policia ha obert una investigació per saber per què la Cristina va matar al José María un dia després de desvirtualitzar-lo. Segons la versió de la presumpta assassina, el va matar perquè van discutir i tot va començar perquè la víctima li havia dit que estava enamorat d'ella.

Crimen Cortegada / Facebook

La Cristina és l'assassina confessa del crim de Cortegada i ha ingressat a presó de manera provisional per, presumptament, haver assassinat un veí de Castelldefels (Baix Llobregat) / Xarxes socials

Possible brot psicòtic provocat per un trastorn mental

Per fer-ho, li va fer ingerir tranquil·litzants i, posteriorment, el va asfixiar fins a la mort. Tot i que no hi ha cap hipòtesi clara, els agents pensen que la jove podria haver patit un brot psicòtic provocat, molt possiblement, per un trastorn mental, uns fets que encara no han estat 100% corroborats.

Investigació en mans de la Guàrdia Civil

La infància de l'assassina va ser molt dura: un membre de la seva família va abusar sexualment d'ella i de la seva germana, uns fets que la seva germana va denunciar als jutjats. Els policies també estan investigant la presumpta correlació entre aquests fets i l'assassinat, però de moment no hi ha res clar.