Nova baralla al metro de Barcelona. Aquest dilluns al vespre unes persones van arreglar els seus problemes a cops de puny i puntades de peu a l'andana de l'estació del Clot, a la Línia 1.

Tal com es veu a les imatges difoses aquest matí per xarxes socials, es veu a dues persones com es donen cops i puntades de peu i un viatger del metro, des de l'altre costat de l'estació, ho grava. Finalment arriben dos agents de seguretat privada de TMB i s'encarreguen d'aturar l'enfrontament.

Baralla entre dues persones a l'estació del Clot

Fonts dels vigilants de seguretat asseguren que aquest tipus de baralles al suburbà de la ciutat de Barcelona són constants, i molts cops, també amb diverses persones que participen en enfrontaments, que poden acabar amb ferits greus.

 

En el cas d'aquestes imatges els Mossos d'Esquadra, tot i que van ser alertats, no tenen constància que cap dels dos implicats presentessin denúncia. La policia catalana no ha pogut aclarir què va motivar aquest enèsim enfrontament al metro de Barcelona.

La trista normalitat de Barcelona: baralles i robatoris

Les imatges d'aquesta baralla al Metro no són les primeres ni tampoc seran les últimes. Després de la treva que va provocar la pandèmia, sense gent al carrer i sense turistes, ara sembla que la reobertura dels comerços -tot i la nova onada de coronavirus- i la tornada dels estrangers, la ciutat torna a patir episodis de violència i inseguretat.

Just ahir els Mossos d'Esquadra van detenir un home que va intentar matar un familiar seu apunyalant-lo al coll i diumenge al matí dos joves, un d'ells de nacionalitat marroquina i l'altre menor d'edat, van assaltar amb un pal un turista al carrer de l'Hospital del Raval.

Robatoris cada cop més violents

Li van obrir el cap i li van robar dues maletes. No en va autoritats de ministeris d'afers exteriors de països com França alerten als seus turistes que visitar Barcelona és cada cop més perillós.

Un periodista de La Sexta, Marc Vidal, va ser assaltat per robar-li el rellotge i fa pocs dies Susana Gallardo, la parella de l'exprimer ministre francès, Manuel Valls, també va ser víctima d'un robatori del seu rellotge a la zona alta de la ciutat. Les agressions dels grups de lladres que s'han fet forts al centre de la ciutat cada cop són més violentes. Actuen en grup, la majoria són joves i de nacionalitat estrangeres, i per aconseguir el seu botí cada cop fan servir més violència. Fa dues setmanes cinc agents dels Mossos van ser agredits per dues bateries de lladres que van ser interceptats robant a Sants i a la Barceloneta.