Susana Gallardo, la parella de Manuel Valls, líder de Barcelona pel Canvi (vinculat a Ciutadans) i encara regidor a l'Ajuntament de Barcelona, ha sigut víctima d'un robatori violent aquest dimecres al matí a la zona de Sant Gervasi.

La dona, casada amb Valls des de fa un parell d'anys i considerada una de les dones més riques d’Espanya, anava pel carrer quan dues persones se li han acostat i li han estirat el rellotge de la mà, segons ha avançat Metropoli Abierta. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de les investigacions i ara mateix no s'han pogut detenir els autors de l'assalt violent contra la dona de Valls.

Els lladres de rellotge, molt actius a Barcelona

Els darrers dies s'han viscut diversos episodis de robatoris de rellotges d'alta gamma al centre de la ciutat i a la zona alta de Barcelona. Els agents de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi s'ha fet càrrec de les investigacions i busquen testimonis per intentar identificar els lladres. Com a mínim un d'ells anava amb la cara tapada amb un casc de motocicleta.

La dona, tot i que ha quedat sorpresa per l'assalt, no ha resultat ferida. Valls, que tot i que va anunciar que renunciava a l'acta de regidor a l'Ajuntament de Barcelona encara en forma part, ha arribat al lloc dels fets uns deu minuts més tard. Ha col·laborat amb els Mossos d'Esquadra.

Li han robat el rellotge del braç a tocar del Turó Park

L'assalt violent s'ha produït davant del número 3 del carrer de Bori i Fontesà, a tocar del Turó Park, un carrer per sobre de la Diagonal, segons han confirmat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat. Les investigacions dels Mossos segueixen en marxa a l'espera de poder identificar i detenir els autors del robatori del rellotge de Susana Gallardo, la parella de l'exprimer ministre de França Manuel Valls.