La Guàrdia Civil ha trobat possibles noves restes de sang en el cotxe de Miguel Ricart, un dels assassins de les nenes d'Alcàsser. Aquestes mostres han estat trobades a la part del frontal i del darrere del seient de copilot de l'Opel Corsa, el lloc on estava asseguda la Toñi el dia que va ser segrestada juntament amb les seves dues amigues, la Desirée i la Míriam.

L'Institut Armat ha trobat aquestes possibles restes de sang, tot i que el laboratori que analitza les restes d'ADN del cotxe de l'assassí, no ha pogut corroborar al 100% ni la sang ni l'ADN, molt probablement per culpa de la radiació ultraviolada dels darrers 30 anys.

Les restes de sang trobades al cotxe de Miguel Ricart podrien ser d'una de les nenes d'Alcàsser

Tot i que encara cal fer moltes proves forenses, el més probable és que aquestes restes de sang siguin de la Toñi, ja que va ser l'única de les tres nenes que va sagnar al cotxe i el lloc on han estat trobades les restes coincideixen amb la seva posició dins del vehicle.

El cas de les nenes d'Alcàsser ha estat un dels més cruels dels darrers 30 anys. La Toñi, la Míriam i la Desirée van desaparèixer en estranyes circumstàncies el novembre del 1992. El 27 de gener del 1993 van trobar els seus cadàvers en una zona de difícil accés de Tous (València), a més de 40 quilòmetres d'on van desaparèixer.

Miguel Ricart va ser condemnat pel segrest, violació i assassinat de les nenes d'Alcàsser

L'autòpsia va determinar que abans de ser assassinades d'un tret al cap, van ser agredides sexualment. La Guàrdia Civil va obrir una investigació per saber qui eren els responsables d'aquest crim tan macabre. Tot i que segons la sentència judicial, hi ha tres persones implicades, només hi va haver una condemnada, el Miguel Ricart, que ja està en llibertat després de complir condemna pel segrest, violació i assassinat d'aquestes nenes menors d'edat.

Antonio Anglés, un dels fugitius més buscats en l'àmbit internacional

L'Antonio Anglés també va participar en el crim, però va fugir després dels fets i ja fa gairebé 30 anys que s'ha convertit en un dels fugitius més buscats en l'àmbit internacional. No obstant això, segons recull la sentència, hi ha una tercera persona implicada en el triple assassinat de les nenes d'Alcàsser, tot i que aquesta persona encara no ha estat identificada. És per aquest motiu que, 30 anys després, continuen fent proves d'ADN al cotxe de Miguel Ricart, per veure si troben alguna pista que els pugui conduir al tercer home implicat en el cas que va commocionar la societat espanyola dels anys 90.