Marc Romero és el director de la pel·lícula 75 días, basada en el triple assassinat de les nenes d'Alcàsser. Després d'una extensa i detallada investigació per poder fer el film, ha explicat amb tota mena de detalls la seva visió del cas. Antonio Anglés s'ha convertit en un dels fugitius més buscats en l'àmbit internacional, però Romero explica que mai va arribar a pujar al vaixell on, presumptament, se li va perdre el rastre, sinó que va morir a Espanya.

Aquesta pel·lícula s'estrenarà el pròxim 22 d'abril i tracta sobre el cas més mediàtic de la història d'Espanya: el cas Alcàsser. La Toñi, la Míriam i la Desiré, tres adolescents de 14 i 15 anys, van ser segrestades, torturades, agredides sexualment i assassinades. L'Antonio Anglés i el Miguel Ricart les van segrestar quan estaven fent autoestop l'any 1992 a Alcàsser (València).

Antonio Anglés, l'assassí del triple crim de les nenes d'Alcàsser

Després de mesos desaparegudes, van trobar els seus cadàvers enterrats al paratge de La Romana de Tous, a uns 40 quilòmetres d'on van desaparèixer. La Guàrdia Civil va obrir una investigació que va determinar que els autors dels fets eren Miguel Ricart i Antonio Anglés i, actualment, tots dos estan en llibertat. El Miguel va complir la seva condemna a la presó, però Antonio Anglés va fugir després del crim i mai ha estat jutjat, convertint-se en un dels fugitius més buscats del món.

La seva última pista se li perd a Irlanda. Presumptament, l'home va anar fins a Portugal i un cop allà es va colar en un vaixell en direcció a Irlanda. Quan estaven a punt d'arribar a Dublin, el van enxampar i el van deixar tancat en una cabina fins que vingués la Policia.

Quan van obrir la porta, van veure que havia fugit llençant-se al mar. Segons explica el responsable de la tripulació, era impossible que hagués aconseguit sortir de l'habitació sense ajuda externa.

Romero pensa que Antonio Anglés va morir a Espanya

No obstant això, Marc Romero explica a NIUS que ell pensa que Antonio Anglés mai va pujar al vaixell i que va morir a Espanya. Una de les proves de la presència del fugitiu en el vaixell era un paquet de tabac que, presumptament, era d'ell; però Romero assegura que Anglés detestava el tabac i que, per tant, no seria una prova concloent de què va fugir cap a Irlanda.

Les dades que no quadren de la investigació

També ha aprofitat l'ocasió per donar més dades de la investigació que no li quadren. Segons diu el director de 75 días, Antonio Anglés era gai i, per tant, no tindria sentit que hagués participat en l'agressió sexual de les nenes d'Alcàsser.

La sentència judicial va concloure que, molt probablement, l'Antonio i el Miguel no van actuar sols i que ho van fer amb una tercera persona que, de moment, no ha estat identificada. No obstant això, estan fent noves proves d'ADN per determinar la identitat del tercer responsable del cas i que sigui jutjat abans que prescrigui el crim.