La investigació sobre la mort d’Esther López segueix el seu curs i una nova pista ha deixat encara més contra les cordes l’Óscar, el principal sospitós del crim. Un informe apunta que el seu cotxe coincideix amb el que unes hores després de la desaparició va ser gravat per unes càmeres al rentat de cotxes d’una estació de servei de Valladolid. En les imatges, encara que estan bastant pixelades, es veu un vehicle que té la mateixa forma, dimensions i morfologia que el Volkswagen T-ROC de l’investigat. La peça clau per identificar-lo, però, ha estat un penjoll decoratiu que tenia al retrovisor interior i que també surt a les imatges.

“Difícilment podria considerar-se un altre vehicle”, conclou l’informe elaborat per una empresa privada, que s’encarregava de determinar si el cotxe que apareixia a les càmeres podria ser el de l’Óscar. Això confirma que el principal sospitós del crim va portar a rentar el seu cotxe el migdia del 13 de gener de 2021, poques hores després que Esther López morís atropellada. D’aquesta manera, l’informe delata el principal investigat i desmunta la versió que havia donat als investigadors policials, negant en tot moment que portés el cotxe a rentar. El posicionament del seu telèfon i les càmeres de seguretat han acabat contradient la seva fràgil coartada.

Diversos indicis apunten a l’Óscar com a responsable de la mort d’Esther López

La confirmació que va portar el seu cotxe a rentar poques hores després de la desaparició d’Esther López és només l’última prova que apunta a l’Óscar com a presumpte autor del crim. Un pèrit també va confirmar que l’investigat havia manipulat intencionadament l’ordinador del seu cotxe per esborrar l'historial d'avaries i intentar crear una nova contrasenya, tot i que no ho va aconseguir. Aquesta esborrada es va fer en diversos dies i la va fer amb l'ajuda d'un professional. Una altra prova incriminatòria són uns missatges de Whatsapp li va enviar a la seva germana el dia que va esborrar les dades de navegació del cotxe.