La Caroline del Valle és una nena que va desaparèixer quan tenia 14 anys a Sabadell (Vallès Occidental). Ja han passat gairebé set anys des que va ser vista per última vegada i, de moment, no s'ha trobat cap pista que indiqui on podria estar. Les possibilitats que estigui viva són molt baixes i la seva família demana que s'investigui el cas.

Els fets van passar el 14 de març del 2015 a la zona hermètica de Sabadell. La Caroline, que la seva edat actual és de 21 anys, va demanar permís a la seva mare per quedar-se a dormir a casa una amiga. La dona va acceptar i, l'endemà, en veure que anaven passant les hores i que no tenia notícies de la menor, es va començar a preocupar.

L'estranya desaparició de la Caroline del Valle a Sabadell

Per aquest mateix motiu, la dona va trucar a l'amiga de la Caroline per preguntar-li per ella i va ser llavors quan la Sílvia (l'amiga de la Caroline), va mentir: li va dir que la Caroline acabava de sortir de casa seva i que, per tant, en poca estona arribaria a casa.

Caroline del Valle / SOS Desaparecidos

Caroline del Valle va desaparèixer fa set anys en estranyes circumstàncies a la Zona Hermètica de Sabadell (Vallès Occidental): la seva família demana que s'investigui el cas / SOS Desaparecidos

La mare de la desapareguda, en veure que anaven passant les hores i que no tornava a casa, es va començar a desesperar i va tornar a trucar a la Sílvia, que va dir-li que no sabia on estava la Caroline i, a partir de llavors, es va començar a fer difusió dels fets a través de xarxes socials amb una foto de la desapareguda i una descripció per localitzar-la com més aviat millor.

L'estranya trucada que va rebre la mare de la menor desapareguda

En aquell moment de caos, la mare de la nena de 14 anys va rebre una trucada en número ocult d'una persona que l'alertava que la seva filla estava malament i que estava lluny d'on va ser vista per últim cop. Va ser llavors quan la dona va posar una denúncia per desaparició als Mossos d'Esquadra i es va obrir una investigació per trobar-la.

L'amiga de la Caroline va mentir a la mare: la desapareguda no havia dormit a casa seva

Aquesta investigació va concloure que la Caroline va ser vista per última vegada a la Zona Hermètica de Sabadell i que la pista se li va perdre quan una patrulla de policies va intentar identificar un grup d'uns 20 adolescents, entre els quals es trobava la menor. Van començar a córrer i van decidir que es trobarien a l'estació de Sants de Barcelona, però la Caroline no va arribar mai i la seva amiga va mentir a la mare dient-li que s'havia quedat a dormir a casa seva quan no era cert.

Col·laboració ciutadana per trobar la Caroline del Valle

Hi ha un sospitós de la desaparició de la menor: el Justin, un amic seu que ha tingut algunes contradiccions en les seves declaracions, però no hi ha proves suficients per culpar-lo. Actualment, el cas d'aquesta estranya desaparició es va arxivar per falta de proves i, gairebé set anys després, ningú sap on està la Caroline. La seva família demana que s'investigui el cas i remarca la importància de la col·laboració ciutadana. Qualsevol persona que tingui alguna pista, que no dubti a contactar amb Emergències 112.