Els Mossos d'Esquadra visualitzen les càmeres de seguretat del polígon Les Comes d’Igualada, Anoia, a la recerca de proves per identificar l'agressor o agressors de la menor de 16 anys trobada la matinada de dilluns inconscient, despullada i brutalment violada després de sortir de festa a la discoteca Epic.

Càmeres de seguretat per trobar l'agressor d'Igualada

Així han informat avui fonts policials, que busquen la persona o persones que van agredir brutalment la menor quan es dirigia a l'estació de tren per tornar a Vilanova i la Geltrú, on dormia amb la seva mare i la parella d'aquesta.

De fet va ser aquest home qui va explicar la cronologia dels fets a mitjans com El Periódico.

Cap a les vuit de la tarda la va portar amb cotxe al Burger King de la localitat barcelonina perquè sopés mentre esperava les seves amigues.

Després, a les dues i a les cinc del matí, es van enviar diversos missatges en els quals la menor assegurava que estava bé i que pensava agafar el tren de les sis per tornar a casa. Però mai no va arribar.

Tragèdia a la matinada del Dia de Tots Sants

La pròxima notícia que van tenir va ser una trucada dels Mossos d'Esquadra que els informava que la noia estava ingressada a l'hospital. Un camioner l'havia trobat tirada al terra d'un descampat proper cap a les set del matí. Tenia el vestit arremangat fins a les espatlles i estava inconscient.

Mossos d'Esquadra / Twitter @mossos

Mossos d'Esquadra / Twitter @mossos

La va tapar amb una manta, pensant que estava morta, i els serveis d'emergències van acudir per ingressar-la d'urgència a l'hospital d'Igualada, des d'on van haver de traslladar-la al Sant Joan de Déu, on segueix a l'UCI.

El camioner que la va trobar va pensar que estava morta

Allà l'han operat en diverses ocasions de les ferides que li va deixar la violació: esquinçaments vaginals i anals i un cop que li va fracturar el crani i pel qual no recorda res del que va passar.

A més, les anàlisis d'orina no han revelat que en l'organisme de la noia hi hagués substàncies tòxiques, alcohol o drogues, que l'haguessin pogut deixar inconscient.

La víctima estudia segon de Batxillerat a Masquefa, on viu habitualment amb el seu pare, tal com han explicat a El món a RAC1.

Però el cap de setmana passat la menor el va passar a casa de la seva mare, a Vilanova a i la Geltrú. Ha estat la seva població habitual la que avui li ha retut homenatge i ha condemnat els fets amb un minut de silenci.

Demanen col·laboració per trobar els violadors

Malgrat sortir de festa "molt puntualment", la jove va arribar a un acord amb la seva mare per celebrar la festa de Halloween a la discoteca Epic del polígon Les Comes d’Igualada, on es registren ara les càmeres per buscar els culpables.

Discoteca Epic de Igualada / Cedida

Discoteca Epic de Igualada / Cedida

I és que tant metges com Mossos d'Esquadra, a causa de les ferides, coincideixen que la menor va ser atacada per almenys dues persones.

L'escàs testimoni de l'adolescent i l'única certesa, recolzada per les seves amigues, que va sortir acompanyada del local, són les poques proves amb què treballa la policia catalana, que prova de trobar els agressors en les imatges de les naus de la zona, que van poder captar la brutal violació.