Els Mossos d'Esquadra investiguen per intentar identificar els agressors d'una noia de 16 anysIgualada, a l'Anoia, que va ser trobada inconscient i despulla en un polígon de la localitat la matinada d'aquest dilluns. Havia estat violada i pateix una fractura cranial i roman ingressada a l'hospital Sant Joan de Déu.

En troben una menor inconscient i despullada en un polígon d'Igualada

Els fets van passar la matinada d'aquest dilluns, dia festiu pel Dia de Tots Sants. Una menor de 16 anys que es dirigia a agafar el tren de les sis del matí per tornar a casa seva a Vilanova i la Geltrú va ser trobada per un camioner tirada a terra, inconscient i amb el vestit arremangat.

Segons detalla el mitjà El Periódico, que s'ha entrevistat amb la família, la jove havia sortit de festa a la discoteca Epic d’Igualada. La parella de la mare n'ha explicat a aquest mitjà que la va deixar amb cotxe cap a les vuit de la tarda en el Burger King d’Igualada perquè sopés mentre esperava les seves amigues.

Anava a agafar el tren per tornar a casa seva després d'una festa

Cap a les dues del matí van parlar per WhatsApp i ella va dir que estava bé. A les cinc li van preguntar de nou si estava bé i com tornaria a casa. Ella va dir que agafaria el tren de les sis, però mai no va arribar a l'estació. La seg*uent notícia que van tenir d'ella va ser una trucada dels Mossos informant que la menor estava ingressada a l'hospital.

Segons la reconstrucció dels fets, la víctima se'n va anar de la discoteca poc abans de les sis. Una hora més tard, el camioner que la va trobar la va veure estirada al terra d'un descampat al costat de l'estació de tren. Estava inconscient i despullada, amb el vestit pujat fins a les espatlles.

Agredida i violada sense pietat

El transportista va pensar que estava morta, la va tapar amb una manta i va trucar a emergències, detalla el mateix mitjà. Afortunadament, havia sobreviscut i va ser traslladada en ambulància a l'hospital d'Igualada i, des d'allà, a l'hospital Sant Joan de Déu.

Hospital Sant Joan de Deu viquipèdia

Hospital Sant Joan de Déu / Viquipèdia

La família, que prefereix mantenir la seva filla en l'anonimat, sí que han volgut parlar sobre les ferides que presentava: "un esquinçament vaginal de 5 centímetres, un esquinçament anal de 15 centímetres, l'esfínter destrossat i una fractura cranial". No hi havia lloc a dubtes: havia estat agredida i violada brutalment.

Demanen ajuda per trobar els agressors: van ser almenys dos

Ara la noia es troba conscient, però assegura que no recorda el que va passar en sortir de la discoteca. Segons les seves amigues i la seva pròpia declaració, va sortir acompanyada del local, fet que s'ha convertit en el centre de la investigació. "Que els agafin. Espero que els agafin", repeteix la mare, que assegura que metges i policies sospiten d'almenys dos agressors.

Després dels brutals fets, la família demana que qualsevol persona que tingui dades sobre com va acabar aquesta tràgica nit a la discoteca Epic d’Igualada, que es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra per trobar els agressors.