Un camell de 49 anys va cometre el fatídic error d'aparcar el seu cotxe al lloc particular d'un agent de la Policia Nacional, amb el vehicle a vessar d'haixix, amb tanta mala sort que el policia en qüestió just volia deixar el seu cotxe i es va trobar que una altra persona havia estacionat - malament, de fet - el seu turisme. Del cotxe, a més, sortia una forta olor de marihuana, la qual cosa va aixecar les sospites de l'agent. Poc després, va veure que un home que carregava dues bosses plenes s'apropava a l'estacionament. 

El policia va identificar-se com a agent de la llei i li va demanar a aquesta persona que li mostrés la seva documentació, així com el contingut de les bosses i que obrís el maleter. El sospitós portava diverses tauletes d'haixix que pretenia transportar amb el cotxe, amb la resta de la droga, fins a un punt de venda.  Veient això, el policia va demanar la presència dels agents del Grup I d'Estupefaents de la Policia Nacional, que es van desplaçar fins allí i es van fer càrrec de les diligències. En total, se li van requisar 87 quilos d'haixix i 300 grams de cocaïna. Per aquests fets, el van detenir com l'autor d'un delicte de tràfic de drogues. 

Tenia un traster amb droga al mateix edifici on vivia el policia 

Durant l'escorcoll també li van trobar a sobre una clau que, segons van poder comprovar els policies, era d'un dels trasters que hi havia a l'aparcament. Mentrestant, van identificar al sospitós, comprovant que, tot i que tenia un traster llogat al mateix edifici on vivia l'agent a qui li havia ocupat l'aparcament, ell no vivia allí. Segons sembla, era on emmagatzemava la droga i d'on estava tornant amb les bosses quan va ser enxampat.

Després de passar per dependències policials per ser interrogat, va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia que va decretar el seu ingrés a la presó de manera provisional.