El món de les drogues i la delinqüència no entén de jubilacions. Aquest és el cas d'un home de 70 anys que ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra acusat de vendre haixix en una antiga fruiteria de Cornellà de Llobregat. La investigació que ha acabat amb la seva detenció es va iniciar el passat mes de maig, quan els agents de la policia catalana van tenir coneixement que es podria estar traficant amb substàncies estupefaents en un local habilitat com habitatge al barri de Sant Ildefons d'aquest municipi del Baix Llobregat.

Els investigadors van muntar un dispositiu de vigilància per intentar esclarir si les informacions que tenien eren certes i van comprovar que, efectivament, entraven i sortien persones que al seu interior havien adquirit substàncies estupefaents. Entre els compradors, fins i tot, hi havia menors d'edat. Un cop confirmat que el local s'havia convertit en un punt de venda de drogues, es va demanar autorització al Jutjat de Guàrdia de Cornellà per a poder-hi fer una entrada i escorcoll, que es va poder dur a terme el passat 2 de juny. Dins l'antiga fruiteria, van trobar haixix preparat per a la venda, més de 8.000 euros provinents del lucre del tràfic de drogues i altres indicis relacionats amb la investigació. El responsable del punt de venda, un home de 70 anys, va quedar detingut.

Segon cop contra el tràfic d'haixix a Cornellà en pocs dies

L'antiga fruiteria no era l'únic punt de venda d'haixix al barri de Sant Ildefons de Cornellà. El passat 25 de juny els Mossos en van desmantellar un altre a l'interior d'un domicili i van detenir el seu responsable, un home magrebí de 31 anys que s'havia convertit en el principal distribuïdor d'aquesta droga a la zona. Després de setmanes de vigilància, i un cop aconseguits tots els indicis necessaris, els agents van entrar i escorcollar el pis, on  van localitzar 8,2 quilograms d'haixix i 2.500 euros en efectiu provinents, suposadament, del tràfic de drogues.