Busquen el cadàver d'una persona al mar que podria aparèixer aquest dilluns a la platja de Badalona. Segons avança ElCaso.cat, els policies van rebre l'avís que havien vist un mort surant a Montgat (Maresme) i fa gairebé 24 hores que el busquen.

Alerta per un cadàver a la platja de Montgat

Els fets van passar el diumenge i, segons ha pogut saber ElCaso.cat, Salvament Marítim va rebre l'alerta a les 19:30. Una persona els avisava que havia vist un cadàver a uns 70 metres de la costa de Montgat (Maresme) i que el cos anava en direcció a la platja Barca Maria de Badalona (Barcelonès):

Per aquest mateix motiu, es van mobilitzar patrulles de la Policia Local de Montgat, de la Guàrdia Urbana de Badalona i Salvament Marítim, que van estar buscant el cadàver durant tota la tarda, però no el van trobar.

El cadàver podria aparèixer a la platja de Barca Maria de Badalona

Segons confirmen fonts policials a ElCaso.cat aquest dilluns la Guàrdia Urbana de Badalona farà tasques de patrullatge a la zona de la platja de Barca Maria per veure si apareix el cadàver.

Un altre mort a la platja de Badalona aquest estiu

No és la primera vegada que troben un mort a la platja de Badalona i, de fet, fa un mes, van trobar el cadàver d'un home de 30 anys flotant a la platja dels Pescadors. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar les causes d'aquesta mort, ja que en el moment dels fets hi havia bandera verda.

Mor ofegat al pont del Petroli

Fa unes setmanes, també va morir un altre home a la costa de Badalona, concretament a la zona del Pont del Petroli, on ha perdut la vida ofegat. Quan el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va rebre l'alerta, immediatament, es va desplaçar fins al lloc dels fets, però no van poder fer res per salvar-lo.

SEM / Carles Palacio

Busquen un cadàver vist a la platja de Montgat (Maresme) que podria aparèixer a la platja de Barca Maria de Badalona (Barcelonès) / Carles Palacio

Un altre cadàver a la platja de Sant Sebastià de Barcelona

Per si no fos poc, també van trobar un cadàver a la platja de Sant Sebastià de Barcelona. En aquest cas, no va morir ofegat i els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas sota dues hipòtesis principals: o que va morir accidentalment o que es va suïcidar, ja que no tenia signes d'haver patit una mort violenta.

Dos morts a la Costa Brava

Fa unes setmanes, un home de 82 anys va morir en les mateixes circumstàncies a Blanes (Selva), que va morir de manera mentre estava a l'aigua. Fa un mes, a Castelló d'Empúries (Alt Empordà), un altre home d'edat similar també va morir en les mateixes circumstàncies: la víctima estava a la platja d'Empuriabrava, es va començar a trobar malament i va caure inconscient a l'aigua.