Troben el cadàver d'un home a la platja de Sant Sebastià de Barcelona i els Mossos d'Esquadra ho estan investigant.

Cadàver al costat de l'hotel Vela de Barcelona

Els fets han passat aquest diumenge al matí, concretament a les 9:30, al costat del luxós hotel Vela de Barcelona. Els policies descarten que hagi mort ofegat i estan intentant esbrinar les causes de la mort.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat a la Unitat Subaquàtica dels Mossos d’Esquadra i els Bombers de Barcelona, segons avança TOT BarcelonaEl cos no té signes de violència i, encara que els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi, pensen que es podria tractar d'un accident o d'un suïcidi, però ho estan investigant.

Bombers Barcelona / Sergi Alcàzar

Troben el cadàver d'un home a la platja de Sant Sebastià de Barcelona i els Mossos d'Esquadra ho investiguen per esbrinar si és un accident o un suïcidi / Sergi Alcázar

Un altre cadàver a la platja de Somorrostro

Aquest no és l'únic cadàver que ha aparegut mort aquest estiu a la platja de Barcelona i, de fet, el 14 de junt, un home de 60 anys va morir ofegat a la platja de Somorrostro.

Una dona de 50 anys mor a la platja de Tarragona

A Tarragona, aquest cap de setmana també ha mort una dona a la platja: la víctima té 50 anys i ha perdut la vida ofegada. Aquest dissabte al migdia a la platja del Miracle de Tarragona, segons informa Protecció Civil. El socorrista de la platja ha trucat al telèfon d'emergències 112  a les 12:06 per avisar que havia tret una dona de l'aigua i ha iniciat les maniobres de reanimació fins a l'arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els professionals del SEM han seguit amb les maniobres, tot i que finalment han resultat infructuoses. Per atendre l'emergència, el SEM ha mobilitzat a la zona dues unitats terrestres. Es tracta de la víctima número 17  que mor ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny.

"Ofegament mortal en una platja de Tarragona. La platja del Miracle disposa de servei de vigilància i en el moment dels fets onejava bandera groga, que indica la necessitat de prudència en el bany", expliquen des de Protecció Civil en una piulada.

Dos homes morts a les platges de Girona

Un home de 82 anys va morir en les mateixes circumstàncies a Blanes (Selva), que va morir de manera accidental mentre estava a l'aigua. Fa un mes, a Castelló d'Empúries (Alt Empordà), un altre home d'edat similar també va morir en les mateixes circumstàncies: la víctima estava a la platja d'Empuriabrava, es va començar a trobar malament i va caure inconscient a l'aigua.