El cadàver trobat a l'interior d'un maleter aparcat en una gasolinera de Lleida és d'un veí de Balaguer que va desaparèixer el dijous: tenia 36 anys i estan investigant si es podria tractar d'un crim.

Troben un home mort al maleter d'un cotxe a Lleida

Els fets han passat aquest dilluns a la tarda a l'aparcament d'una gasolinera de la carretera Ll-11 de Lleida, a prop de l'hotel Comptes d'Urgell, en direcció Barcelona. El responsable d'un negoci de cotxes de la zona va avisar a la Guàrdia Urbana de Lleida explicant que feia tres dies que hi havia un Nissan Qashqai de color negre aparcat i que feia molta pudor.

 

Trobat en estranyes circumstàncies

Així doncs, els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets i van trobar un home mort en estranyes circumstàncies: tenia una part del cos a l'interior del maleter i, la resta, al seient posterior, que estava abaixat, segons informa el diari Segre. Quan els policies van veure que hi havia un mort, immediatament, van avisar els Mossos d'Esquadra, que es van desplaçar fins al lloc dels fets i van inspeccionar el vehicle.

El cadàver és d'un jove de 36 anys desaparegut a Balaguer

Els policies han confirmat que el cadàver, de qui no han revelat la identitat, pertany a un jove de Balaguer (Noguera) que va desaparèixer el dijous.

Actualment, el cadàver està a l'Institut Legal de Medicina, on se li practicarà l'autòpsia per esbrinar quines han estat les causes de la seva mort. La investigació continua oberta i, tot i que el cadàver, aparentment, no presenta signes de violència, els Mossos d'Esquadra estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Crim de Roses

La troballa d'aquest cadàver recorda al cas del crim de Roses (Alt Empordà): van trobar un home mort a l'interior d'un maleter. En aquest cas, però, van descobrir que es tractava d'una mort violenta: havia estat assassinat a cops de destral per un problema relacionat amb les drogues.