Salvament Marítim busca incansablement una dona de mitjana edat desapareguda al mar. La dona, que viatjava en un creuer, va caure a l'aigua des de l'embarcació, quan aquesta estava a 75 milles de l'illa de Mallorca (Illes Balears). Salvament Marítim l'ha estat buscant durant tota la nit, de moment, sense èxit. 

L'incident es va registrar la tarda del passat dissabte cinc de juny a les dues de la tarda. Segons les primeres informacions, la dona, de qui no ha transcendit informació personal com ara la seva edat o nacionalitat, estava efectuant un viatge en un vaixell de passatgers d'Azamara Quest i, per causes que es desconeixen, va caure a l'aigua. L'embarcació es trobava, en aquell moment, a 75 milles de l'illa de Mallorca, i havia sortit des del port de Cartagena (Múrcia).

La cerca ha durat tota la nit

Ràpidament, Salvament Marítim de Palma va activar les seves dotacions i van procedir a la cerca de la dona.  Amb dos helicòpters es va iniciar la primera cerca aèria de la passatgera de l'embarcació. A aquesta tasca van sumar-se dos vaixells més: el creuer on viatjava la dona accidentada, i el vaixell de cerca i rescat de la guardamar Concepción Arenal.

La cerca, que va començar ahir en rebre l'avís, s'ha allargat durant tota la nit i continua activa durant el dia d'avui. Per ara, malauradament, no hi ha notícies que s'hagi aconseguit localitzar la dona. 

Les vacances ideals, truncades

La dona havia pujat a bord d'un vaixell que havia d'efectuar un viatge de vuit dies per diverses ciutats de la costa espanyola, així com una escala a Casablanca, al Marroc. El creuer, només per a adults, havia sortit des de la ciutat de Cartagena (Múrcia, Espanya) en el que era el primer viatge de la companyia després de la pandèmia de la COVID-19.

El vaixell es dirigia cap a la ciutat de Màlaga, i havia de fer escala també a la ciutat de Casablanca, quan es va produir el fatal accident. En trobar-se l'embarcació a prop de l'illa de Mallorca, els treballadors del creuer van avisar als equips de salvament marítim de Palma.