Una dona s'ha fet viralTikTok després de revelar el seu estil de vida a bord d'un creuer sense pagar per cap dels serveis. Christine Kesteloo actualitza el seu perfil amb vídeos en què mostra com viu amb tots els luxes d'un vaixell de luxe, amb neteja diària inclosa i servei de bugaderia, entre altres comoditats que han tornat bojos els seus gairebé 150.000 seguidors. Ara ha explicat el secret per aconseguir aquests luxes pagant menys de 100 euros a la setmana.

Viu en un creuer de luxe gratis

Ella mateixa es defineix com a WOB -wife on board-, esposa a bord, que significa que acompanya la meitat de l'any al seu marit en el creuer on ell treballa com a enginyer en cap de personal. Així, la Christine, que es va quedar sense feina com a directora de creuers durant la pandèmia causada per la covid, ha explicat com funciona tot en les seves grans vacances. "Alguns dirien que visc com si estigués de vacances cada dia, i ho faig", confessa ella mateixa.

Dona creuer gratis / Christine Kesteloo

La dona ha revelat com ha aconseguit viure gratis en el creuer / Christine Kesteloo

En els seus vídeos explica: "Cada dia estic en un lloc nou i les meves decisions més importants són si vull anar a l'hora del te, estirar-me al sol o fer un tast de vins", admet amb total naturalitat. I és que ni tan sols s'encarrega de les feines de casa, ja que, encara que intenta mantenir en ordre l'habitació o cabina que comparteix amb el seu marit, la parella compta amb els serveis d'una persona que neteja i administra l'habitació, benefici reservat per als membres de més rang del personal a bord del vaixell.

El truc d'una dona per viure de vacances al mar

La persona encarregada de l'habitació ve cada dia i "passa l'aspirador, canvia els llençols, treu la pols, neteja el nostre petit bany i ens deixa tovalloles netes", detalla la Christine, que afegeix que, a més, s'emporten la roba neta i la porten al servei de bugaderia, tot de forma gratuïta: "Simplement, poso la roba bruta en una bossa de tela i faig una llista del que hi ha dins en un full de paper", relata.

Tanmateix, malgrat ser gratuït, la parella s'assegura de donar bones propines al personal, i en el cas de la persona que neteja l'habitació, solen donar al voltant de 10 dòlars, uns 9 euros al canvi, per setmana.

Tot li costa menys de cent euros a la setmana, i perquè vol

Un altre dels grans beneficis de la seva posició és el menjar gratis: la Christine pot elegir entre les diferents opcions ofertes, com pizza o hamburgueses fins a sushi. També poden menjar en restaurants d'especialitats a bord, que han de pagar i que tenen un preu mitjà d'entre 18 i 46 euros, a més de deixar propines d'entre 5 i 10 euros. Altres 18 euros es queden en l'accés il·limitat a Internet, que li permet actualitzar els seus seguidors amb els seus vídeos.

Dona creuer gratis / Christine Kesteloo

Pot menjar el que vulgui gratis, llevat que vulgui un restaurant d'especialitat / Christine Kesteloo

En total, totes aquestes despeses suposen una factura setmanal del voltant de 87 dòlars, uns 80 euros al canvi, que es reparteixen en propines, internet i dinars especials als restaurants a bord el vaixell de luxe. "Ens agrada viure al mar i no ho canviaríem per res", sentencia efusivament la Christine.