Els agents dels Mossos d’Esquadra busquen un home per ser el presumpte autor d'un apunyalament d'un altre home que, prèviament, havia agredit una noia a la Barceloneta, segons avança el portal web de Betevé. La víctima es troba ingressat en estat greu a l'Hospital del Mar.

Un amic de la víctima és l'autor de l'apunyalament

Els fets han tingut lloc aquesta nit de dissabte a diumenge, a la 1.05 hores, a la plaça del Mar de la Barceloneta. L'episodi violent ve marcat per dues agressions, una a conseqüència de l'altra. Segons han informat els Mossos, la noia estava acompanyada per un grup d'amics quan, de sobte, ha estat agredida per un home a la plaça. En presenciar els fets, un amic de la víctima ha enxampat l'agressor i l'ha apunyalat amb una arma blanca.

Els Mossos busquen el responsable de la segona agressió

Segons la policia catalana, la víctima de l'apunyalament i presumpte agressor de la noia es troba hospitalitzada a l'Hospital del Mar ferit de gravetat. La Guàrdia Urbana manté la seva custòdia policial, ja que està detingut per un delicte lleu d'agressió. Pel que fa a l'altre agressor, es troba en parador desconegut i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per poder localitzar-lo. De moment, se sap que es tracta d'un amic de la noia que es trobava amb ella a la plaça. D'altra banda, la resta del grup d'amics de la noia agredida ja estan localitzats i identificats.

Apunyalament a Badalona

Aquest cap de setmana hi ha hagut més d'un apunyalament. A Badalona (Barcelonès), un jove menor d'edat està ferit greu després de ser apunyalat divendres a la tarda en una baralla. Els fets es van produir cap als voltants de les 19.30 hores a l'avinguda d'Amèrica, al barri de Llefià. Segons fonts policials, una trifulga entre diversos nois a la zona va acabar amb l'apunyalament d'un dels implicats en la disputa. Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte agressor unes hores després del succés. El ferit es troba ingressat amb pronòstic greu a l'Hospital Germans Trias i Pujol- Can Ruti, però no es tem per la seva vida.