Un jove menor d'edat va quedar ferit de gravetat després de rebre una punyalada durant una baralla al carrer a Badalona (Barcelonès). Els fets van tenir lloc el passat divendres a les 19.30 hores a l'Avinguda Amèrica del barri de Llefià. El menor es troba ingressat amb pronòstic greu a l'Hospital Germans Trias i Pujol-Can Ruti, però no es tem per la seva vida.

Una baralla entre menors

Segons avança Metrópoli Abierta i ha pogut confirmar ACN, la baralla entre diversos nois a la zona del municipi de Badalona va acabar amb un apunyalament d'un dels implicats en la disputa. Segons fonts policials, els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte agressor unes hores després dels fets. Els nois que van intervenir en la baralla tenen al voltant de 13 anys i estaven agredint un altre menor.

El germà de la víctima hauria intervingut per ajudar

El germà de la víctima hauria acudit al lloc dels fets per intervenir en la baralla i intentar ajudar el seu germà, però el germà gran d'un dels agressors va apunyalar la víctima menor d'edat. Actualment, es troba ingressat a l'hospital amb una punyalada al fetge. De moment, es desconeixen els motius que van poder originar la disputa.