Un nen de 16 mesos ha mort aixafat per un camió de 26 tones a la pedania murciana de Los Dolores. En una badada de la mare, el petit va sortir de casa i el vehicle el va atropellar.

Mor un nen d'un any a Múrcia

Un home de 55 anys, anomenat 'El Campoy', feia marxa enrere amb el seu camió la nit d'aquest dijous cap a dos quarts de deu.

L'Hafida rebia amics i familiars a casa, on celebraven el ramadà des de les nou, quan es pot trencar el dejuni segons la tradició.

En una badada de la dona, de 38 anys, el seu fill Kahalil, d'un any i mig, va sortir de casa, que tenia la porta oberta.

El nen sortia corrents i el camió feia marxa enrere. El conductor no va veure el menor i el va atropellar amb la roda esquerra del camió, que pesa 26 tones, informava la primera informació de la Policia Local.

S'escapa de casa i l'atropella un camió

Una patrulla de la Policia Nacional va ser la primera a acudir al lloc dels fets i contactar amb el 112 perquè enviés una ambulància urgentment. Però el personal de la Unitat Mòbil d'Emergències no va poder fer res per salvar la vida del nen, ja que "el camió va passar per sobre del menor i li va aixafar zones vitals", informaven fonts sanitàries.

Ambulancia Murcia EFE

Un nen d'un any mor atropellat per un camió a la pedania de Los Dolores, a Múrcia / EFE

L'Hafida estava sola amb el Kahalil a Múrcia, mentre els seus altres tres fills, de 14, 5 i 2 anys, romanien al Marroc, d'on són naturals.

"La dona havia muntat una botiga de verdures en la pedania de Patiño per guanyar diners que enviava cada mes a la seva família", declarava Lola Lacárcel, membre de la Junta Municipal de Los Dolores, a El Español. "Anava amb el seu fill a la botiga de verdures perquè allà se'l deixava a la cura d'una veïna".

"La mare està en xoc, no és capaç de parlar, i el conductor del camió està fet pols perquè coneixia el nen i la dona, eren veïns", afegia.

Aquesta tragèdia ha commocionat els menys de 5.000 habitants de la pedania murciana, que recorda el nen com un "petit sempre rialler i amb galtes angelicals".