Un treballador de l'estació de tren de Vangani, a l'Índia, rescata un nen de sis anys que havia caigut a les vies i no podia sortir. Les càmeres de seguretat ho van gravar tot.

Rescat a un nen de 6 anys a l'Índia

El passat dissabte cap a dos quarts de set de la tarda, els treballadors i passatgers de l'estació de Vangani van ser testimonis d'una increïble fita. 

El vídeo de les càmeres de seguretat d'aquesta estació de tren de l'Índia han estat difoses pel mateix Ministeri de Ferrocarrils del país per agrair una heroica acció.

Vangani Station / Wikimedia

Un vídeo del rescat miraculós a un nen de sis anys a l'Índia ha commogut el país / Wikimedia Commons

Es tracta del rescat in extremis a un nen de sis anys. A la gravació s'aprecia com el menor, acompanyat de la seva mare invident, cau a les vies de l'estació de Vangani. La seva petita estatura li impedeix tornar a pujar i la mare no el pot ajudar

Un treballador salva un nen de morir atropellat pel tren

I per afegir més drama, el tren Udyan Express s'acosta a tota pressa al lloc on havia caigut el petit.

Davant els crits desesperats de la mare, un treballador de l'estació, un jove anomenat Mayur Shelke, no ho va dubtar i va saltar a les vies per rescatar el nen.

Mayur Shelke / Railpost

Un jove treballador de l'estació Mayur Shelke rescata un nen de sis anys que havia caigut a les vies del tren de Vangani / Railpost

Al vídeo es veu com agafa el nen i l'empeny cap a l'andana, segons abans que el tren arribi.

Tot seguit, en unes mil·lèsimes, ell aconsegueix també saltar a la plataforma en el moment just en què el ferrocarril passa per aquest tram, salvant la seva vida i la del menor.

El Ministeri de Ferrocarrils ha fet un tuit per agrair l'heroica acció del jove, al que han qualificat de "bon samarità".

El mateix ministre Piyush Goyal, va parlar personalment amb Mayur Shelke per agrair-li la valentia que va demostrar. També va dir que "el seu treball no es pot comparar amb cap premi ni diners, però que serà recompensat per inspirar la humanitat amb el seu treball".