Imatges del rescat d'un nen atrapat en uns blocs de formigó en una plaça a prop de l'hotel Vela de Barcelona: l'han traslladat a un centre sanitari a causa de les ferides.

Rescaten un nen atrapat en uns blocs de formigó

Els fets han passat aquest dissabte a la plaça de la Rosa dels Vents, situada just al costat del luxós hotel Vela de Barcelona. Tal com es pot veure a les imatges, un nen ha caigut quedant atrapat al forat que hi ha entre dos blocs de formigó.

El nen va caure en un forat en una plaça de Barcelona

De moment, no s'han fet públiques les causes per les quals el nen va caure al forat. Per aconseguir rescatar-lo, van acordonar la zona davant la mirada atònita dels turistes i ciutadans que en aquell moment es trobaven a la zona.

Rescate niño atrapado / Bombers Barcelona

Rescaten un nen atrapat entre dos blocs de formigó a la plaça Rosa dels Vents de Barcelona / Bombers de Barcelona

"Dissabte vam rescatar un nen que havia caigut entre els espais dels blocs de formigó de l'espigó de la plaça de la Rosa dels Vents. Per poder-lo treure, vam utilitzar una grua lleugera", expliquen els Bombers de Barcelona en una piulada.

El nen va ser traslladat a l'hospital amb ferides lleus

En el rescat del nen, també van intervenir efectius dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i el Servei d'Emergències (Mèdiques), que van traslladar el nen, que presentava ferides lleus, a un hospital.

Rescate niño Barceloneta / Bombers de Barcelona

El nen ha estat traslladat a l'hospital amb ferides lleus en caure al forat d'un bloc de formigó / Bombers de Barcelona

Afortunadament, tot ha quedat en un petit ensurt i el nen no ha quedat ferit de gravetat. Així i tot, les imatges han corregut com la pólvora a les xarxes socials i tothom ha comentat com d'angoixant ha estat aquest rescat. A més, des del Twitter del Port de Barcelona han felicitat els cossos implicats en el rescat per la seva feina.