Una baralla tumultuària amb ganivets al centre de Lleida. Una desena de persones han participat aquest dilluns a la tarda, cap a les vuit, en una baralla massiva que va acabar a cops de puny i ganivetades. La Guàrdia Urbana de la ciutat, segons han informat fonts municipals, es va traslladar fins al lloc dels fets al carrer Tallada, des d'on es va rebre el primer avís de l'incident, en tenir coneixement del que estava succeint. Però, en arribar, els agents van veure que la baralla ja s'havia dissolt, tot i que diversos testimonis van explicar que un grup d'unes deu persones havia protagonitzat el violent enfrontament, del qual es desconeixen els motius.

Un d'aquests testimonis, a més, va gravar diversos vídeos amb el seu telèfon mòbil i els va mostrar als policies. Això va permetre als agents de la Guàrdia Urbana de Lleida identificar un jove exhibint un ganivet a les mans amb clara intenció d'agredir la resta dels allà congregats que s'estaven donant cops de puny a tort i a dret. Així, les patrulles municipals van iniciar la recerca dels implicats i van localitzar el que havia atacat amb l'arma blanca durant l'enfrontament al carrer del Bisbe de la ciutat.

Detingut un jove per entrar amb un ganivet a la baralla

Els guàrdies urbans van identificar i van escorcollar el jove, H.M., de 23 anys i del qual no ha transcendit nacionalitat, com a suposat autor d'un delicte de baralla tumultuària. Per això, va quedar detingut. A més, entre les seves pertinences, van trobar el ganivet amb què hauria entrat a l'enfrontament que inicialment s'estava desenvolupant a cops de puny entre una desena de persones al carrer Tallada de Lleida, així com també tres peces d'una substància premsada i de color marró, presumiblement haixix, per la qual cosa també se li va denunciar per tinença de drogues.