Els Mossos d’Esquadra han rebut diverses denúncies creuades per una baralla que es va registrar aquest dilluns al vespre al nou gimnàs del centre comercial La Fira, al passeig de Sant Jordi, de Reus, la capital del Baix Camp. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, al voltant de tres quarts de nou, un testimoni va trucar al 112 alertant d’una baralla entre diverses persones, l'enfrontament que es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés aquest mitjà.

 

Quan els Mossos van arribar al lloc van poder identificar tres homes, dos d'ells, dos joves magrebins germans, que havien estat, segons les denúncies presentades, els responsables de l’inici de l’enfrontament, que va acabar amb cops de puny i també cops amb uns pals, tal com consta a l’atestat policial, del testimoni dels participants i també dels responsables del gimnàs

Amb els tres identificats i les denúncies que s’han presentat, ara la policia catalana entregarà al jutjat de guàrdia l’atestat i les diverses versions dels implicats per tal d’aclarir els fets. Els Mossos han explicat a ElCaso.cat que la baralla no va deixar ferits greus i que cap dels participants va ser ferit de rellevància i que tampoc va ser necessari fer cap detingut. 

Màrqueting agressiu, valgui la redundància

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, aquest nou gimnàs ha posat en marxa una campanya molt agressiva de màrqueting per aconseguir nous clients, regalant diverses setmanes d’entrada al local, fet que fa que hagi aconseguit molts clients, però que, alhora, generi problemes, com cues per fer ús de les màquines.

Sembla que un d’aquests problemes d’aforament -el vídeo es veu una gentada- pot ser el detonant d’aquesta baralla, que, per sort, va acabar sense ferits greus. Alguns dels clients han explicat que han deixat d'anar al gimnàs per la mena de gent que hi va i els problemes, amb aquesta baralla com la punta de l'iceberg, que hi ha. L'empresa que gestiona el Fitness Park La Fira està estudiant fer canvis en aquesta política per evitar nous problemes. També han obert una investigació per aclarir qui van ser els responsables dels problemes i poder-los fer fora.