Detenen una àvia per maltractar el seu net, un nen de dos anys, a plena llum del dia en una terrassa de Barcelona.

Maltracten un nen a Barcelona

Els fets han passat aquest dimarts a la tarda en una terrassa del carrer Muntaner de Barcelona. Tot ha començat quan una persona ha trucat als Mossos d'Esquadra i els ha alertat que una dona estava maltractant un nen petit.

L'àvia estava agredint el seu net al mig del carrer

Immediatament, els policies s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar el que deia el testimoni a la trucada: una dona dominicana de 43 anys estava cridant i sacsejant el menor, segons ha pogut saber ElCaso.cat

Els agents han intentat que la dona, que era l'àvia del petit, deixés de maltractar-lo i que es tranquil·litzés, ja que estava molt alterada.

Maltractaments, resistència, desobediència i atemptat contra l'autoritat

No obstant això, la presumpta maltractadora no els ha fet cas i, per si no fos poc, ha reaccionat de manera agressiva amb els mossos. Per aquest mateix motiu, ha acabat detinguda. Se l'acusa de ser l'autora de diversos delictes: maltractaments, resistència, desobediència i atemptat contra l'autoritat.

La víctima és un nen de 2 anys

La detinguda no té antecedents policials i, afortunadament, el nen de 2 anys ha estat traslladat a un centre mèdic i han pogut comprovar no tenia cap ferida i, actualment, la seva custòdia la té la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA).

La mare està de viatge i encara no ha estat localitzada

Pel que fa a la mare de la víctima, encara no l'han localitzat, ja que està de viatge i els policies s'estan centrant a trobar-la per esbrinar més detalls i esclarir els fets.

Mossos d'Esquadra / Archivo

Detenen una àvia per maltractar el seu net, de dos anys, al mig del carrer a Barcelona / Arxiu

La investigació continua oberta, en mans dels Mossos d'Esquadra, i la detinguda serà posada en llibertat amb càrrecs, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Es podria enfrontar a sancions elevades pels presumptes delictes dels quals se l'acusa. 

Un pare maltracta el seu fill a Saragossa

Malauradament, aquest no és l'únic cas de maltractament familiar en els darrers mesos i, de fet, a Saragossa, un pare va maltractar físicament i psicològicament el seu fill  i, per si no fos poc, el va amenaçar de mort el seu fill per ser gai. La víctima patia les agressions des de feia dos anys, però no s'atrevia a denunciar per por.

Detingut per maltractament i delicte d'odi

Finalment els policies el van detenir per un delicte d'odi, ja que maltractava el seu fill per ser homosexual. A més, també van descobrir que l'home tenia una ordre de detenció i extracció internacional per un delicte de tràfic de drogues a Moldàvia.