Els Mossos d'Esquadra han informat d'una detenció per un nou atac homòfob a Barcelona. L'autor, un jove de 20 anys, també va assaltar la víctima al carrer i va intentar robar-li sense èxit.

Atac homòfob a Ciutat Vella

La detenció es va produir durant la nit del dijous a Ciutat Vella, a Barcelona. La víctima hauria patit un atac homòfob durant l'assalt i l'intent de robatori per part d'un jove.  

Per ara no ha transcendit la identitat de l'agressor ni de l'agredit i la policia catalana investiga els fets.  

Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra / Arxiu

Malauradament aquests fets no sóc excepcionals. Durant els últims mesos s'ha succeït diversos atacs de caire homòfob que han posat en el punt de mira aquest tipus de violència i discriminació. 

Tres joves insultats i agredits a Barcelona 

El darrer mes de juliol tres joves de 22, 21 i 20 anys van ser agredits i insultats al carrer del Foc de Barcelona, a la Zona Franca, per la seva condició sexual, segons van explicar fonts dels Mossos d'Esquadra a ElCaso.cat.

Els fets van passat al voltant de les set del matí, quan un home que estava fent esport per aquesta zona de muntanya, a la falda de Montjuïc, va aturar-se davant del grup de tres joves i els va insultar per la seva condició sexual. No content amb això, també va donar una puntada de peu a un dels joves i després un cop de puny a la cara a un altre dels joves. Després de l'atac gratuït i clarament homòfob va escapar corrents.

Atac homòfob d'una cambrera a Lleida amb aigua bullint

A l'agost passat, un jove de Lleida va denunciar la cambrera d'un bar del carrer Vallcalent per un suposat atac homòfob a l'establiment. La cambrera hauria increpat una parella gai asseguda a l'establiment i després va barallar-se amb un testimoni que li hauria retret la seva actuació. 

Després de discutir la cambrera i el testimoni del presumpte atac homòfob, el denunciant li va llençar a ella unes olives que hi havia a la barra i la cambrera s'hi va tornar llençant-li una gerra d'aigua bullint que li hauria provocat ferides lleus. 

L'exjugadora d'hoquèi Teresa Bernadas pateix un diagnòstic homòfob a Vic

Més recent. L'Institut Català de la Salut (ICS) investiga la denúncia contra un CAP de Vic de Barcelona presentada per l'exjugadora d'hoquei patins Teresa BernadasL'atac ha vist la llum aquest dimarts.

@tbernadas

@tbernadas

L'esportista, que al llarg de la seva carrera va guanyar tres Mundials i un campionat d'Europa amb la selecció, ha revelat que en una consulta ginecològica rutinària li van diagnosticar, textualment, "conducta homosexual d'alt risc".